Dragomir: „Dinamo are 3 clase peste U Cluj”


Dumitru Dragomir spune că haosul organizatoric de la Dinamo împiedică echipa să facă performanță. Totuși, fostul președinte al LPF-ului prevede un baraj fără emoții pentru „câini”, care pe 21, respectiv 29 mai, vor juca împotriva lui U Cluj pentru menținerea în Liga 1.

„La Dinamo este un haos nemaiîntâlnit. Ăla, Șerdean, a câștigat în instanță dar nu-l bagă nimeni în seamă. Badea a vrut să dea o masă, să liniștească puțin lucrurile înainte de barajul cu U Cluj, și a fost luat în primire. Șerdean nu are cum să vină pentru că nu-l lasă galeria. Galeria, dacă a strâns ceva bani și i-a băgat în Dinamo, vrea să conducă. Este un haos de nedescris.

Dacă n-ai un singur conducător, care să știe meserie și cum să cheltuiască banii în favoarea rezultatelor, n-ai făcut nimic. Dinamo este haosul frumos al acestei țări. Așa e și în politică, cum e la Dinamo”, a declarat Dragomir la GSP Live.

„Dinamo este o echipă bună”

„Dinamo are echipă bună, cu 3 clase peste U Cluj. Dacă nu trec de U Cluj, înseamnă că este ceva necurat. Dintre 10 jocuri, niciunul nu l-ar câștiga U Cluj. Am văzut-o în 6-7 meciuri. Oricum și-au depășit condiția în multe jocuri. N-au nici 50% din valoarea lui Dinamo.

Dinamo e echipă bună, cu jucători buni, dar e acolo o atmosferă în care nu poți face performanță. Performanța se face cu liniște. Unul singur trebuie să dicteze. Ceilalți treceți la muncă, băi fraților!

Badea vrea să ajute. Într-adevăr, s-ar putea să aibă interes la noua bază sportivă. S-ar putea, repet.

Badea a băgat bani, dar niciodată bani mulți. Bani mulți au băgat Nețoiu, Borcea. Vă spun eu, știu bine cu ce s-a mâncat fotbalul în ultimii 30 de ani. Bani au băgat Becali, ăla de la Cluj, ăla de la Craiova. Sunt unii care se dau rotunzi că au băgat bani. Au luat, nu au băgat!”, a completat fostul șef al LPF.

Citește și:

Veste uriașă pentru Irobiso și Dinamo

-->
Previous Badea: „O dorinţă de a face o faptă bună”
Next Fanii au ales cea mai bună echipă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.