Dragomir, detalii importante despre vânzarea lui Dinamo: „Știu sigur”


Dumitru Dragomir a vorbit astăzi despre intențiile lui Viorel Cataramă de a cumpăra formația din Ștefan cel Mare și a dezvăluit ce are de gând să facă omul de afaceri în acestbsens.

„Nu a fost doar campanie electorală. Eu știu sigur că Viorel Cataramă vrea să cumpere clubul. El e potent financiar și cred că timp de 7-10 luni poate ține clubul. Mi-a dat telefon și m-a întrebat dacă pot să-i dau mână de ajutor. Am zis că mă bag și eu, ca acționar.

Aș vrea să fiu asociat și să mă implic pe partea sportivă, organizatorică. Am fost președinte de club și mă pricep. Nu aș vrea să fiu președinte, ci manager. Pentru a avea rezultate, trebuie să ai o echipă puternică și să aduci jucători buni. Trebuie să de duci din Argentina până în Albania și să cauți fotbaliști. Dacă aș fi la Dinamo, aș ține toți fotbaliștii până la vară și până atunci cauți alții.

Dacă am 10 milioane de euro, mă bat la campionat cu Dinamo! Și chiar cred că-l câștig. Într-un an de zile. Dacă vin acum și până la vară pot să aleg eu jucătorii, garantez că mă bat la titlu.

Dacă aș fi la Dinamo, m-aș duce imediat în Belgia și aș aduce un jucător de acolo. Da, pe Denis Drăguș. (n.r. atacant, 20 de ani) Nu joacă la Standard Liege, iar eu l-aș aduce aici. Mai sunt vreo doi jucători pe listă, dar nu-i spun. Pe Dusan Uhrin l-aș ține. E un antrenor bun. Dar dacă ar veni Mircea Lucescu… Nu cred că stă cineva în calea lui”, a declarat Dumitru Dragomir la TV Digi Sport.

Citește și:

Probleme mari la Dinamo. Doi jucători s-au interesat cum să devină liberi de contract

-->
Previous Probleme mari la Dinamo. Doi jucători s-au interesat cum să devină liberi de contract
Next Detalii din vestiar. Ce au făcut jucătorii după anunțul lui Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *