Dragomir aruncă bomba: ”Am auzit că vrea să cumpere Dinamo”


Pablo Cortacero nu s-a ținut de promisiune și nu a trimis niciun ban către clubul din Ștefan cel Mare, iar Dumitru Dragomir aruncă bomba începutului de an. Ana Maria Prodan cu Reghecampf la Dinamo, alături de Adrian Thiess pe marketing!

”Am auzit că Anamaria Prodan vrea să cumpere Dinamo! Dacă are bani, să se bage. Singură nu cred că poate duce. Dinamo e un club puternic. Dacă are de cheltuit 5-6 milioane de euro pe an, să nu mai stea pe gânduri. Doar așa poți să te lupți cu CFR, FCSB sau Craiova

Când am zis singură nu mă refer doar că este o femeie într-o lume a bărbaților, ci că trebuie să fie înconjurată de alți oameni capabili. L-aș vedea antrenor pe Laurențiu Reghecampf la Dinamo! Da, Reghecampf cu Anamaria Prodan, la Dinamo! Ce contează rivalitatea din trecut? Reghecampf este un nume mare ca antrenor și ar face treabă excelentă, sunt convins de asta. Dar îi trebuie la început și un buget de vreo 10 milioane de euro pentru transferuri. Să își facă un lot puternic, e nevoie de un efort financiar important când preiei Dinamo.

Dar ei au posibilități, sunt oameni cu avere, rămâne de văzut dacă vor să și-o investească în fotbal. La Sibiu poți să mergi cu un milion, două pe an, dar la Dinamo ai nevoie de minimum 5 milioane de euro. Mai e un băiat deștept care e prieten cu ea și care ar face sigur treabă foarte bună pe marketing, Adrian Thiess. Ăștia trei ar putea salva Dinamo”, a declarat Dumitru Dragomir pentru ProSport.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Salina Cacica, un obiectiv care nu trebuie ratat

-->
Previous Afacerea Negoiță-Cortacero: ”El e în spate”
Next Plan spectaculos pentru Dinamo: "Vom asigura"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.