Dovada clară că spaniolii au venit ca să ducă clubul în faliment


La Dinamo de 3 luni și jumătate nu mai există niciun ban, doar promisiuni. Ionuț Negoiță a predat foarte ușor un club către niște neica-nimeni care au girat cu un offshore din Luxemburg deținut de un alt offshore din Panama. I-a dat firma Lotus, care are pachetul majoritar de acțiuni și care are datorii mari, iar ulterior ei au făcut mai făcut niște datorii imense știind că nu se bazează pe niciun euro de investit.

Suporterii din Program DDB au expus în această seară dovada clară că spaniolii fac totul pentru a duce clubul în faliment. Borja Valle a cerut în urmă cu trei săptămâni să fie lăsat să plece liber, fără memoriu, dar nu a fost lăsat de conducerea spaniolă! Acum Dinamo riscă să-i plătească salariile integrale pe 2 ani de zile!

”SĂPAȘII NE DUC LA VALLE

Fiți atenți aici: În urmă cu 3 săptămâni, Borja Valle a cerut să fie lăsat să plece LIBER, fără pretenții, fără memoriu, FĂRĂ BANI.

Conaționalii lui din conducerea lui Dinamo i-au spus că nu-i dau drumul, să aibă răbdare pentru că patronul a trimis banii și va fi plătit ”la proxima semana.”

Iată declarația de azi a lui Borja Valle:

”Am mers acolo fericit, entuziasmat, la un club istoric cunoscut în toată lumea fotbalului, care avea un proiect grozav.
Trei luni mai târziu am descoperit că totul a fost doar o minciună, că tot ce am crezut zi de zi a fost de fapt doar o minciună. Nu pot înțelege cum există oameni care se pot juca cu iluziile altora și îi pot face pe alții să-și schimbe viața.
Treaba noastră este să jucăm fotbal, dar oricât de fericit ai fi la un club, trebuie să pleci atunci când vezi că nu ești remunerat și nimic nu se repară. Mulțumesc clubului, voi purta mereu în suflet ACEI FANI SUPERBI
Mult succes lui Dinamo, oamenilor buni de acolo și fanilor. Vă mulțumesc pentru dragostea oferită și pentru că am descoperit o țară grozavă. Este o mândrie să spun că am purtat tricoul lui Dinamo! Mulțumesc și mult succes! Înainte Dinamo! Putere! Mulțumesc București, mulțumesc România!”
RESPECT, BORJA!
RUȘINE, SĂPAȘILOR!
Câinilor, voi știți soluția! Singura în acest moment: www.programddb.ro HAIDEȚI!”, se arată pe pagina de facebook a Peluzei Cătălin Hîldan.

Cristi Borcea a vorbit și el despre un eventual faliment:

”E o situație foarte grea de 2-3 de ani, dar acum nu mai poate fi salvată de nimeni! Asta e singura soluție, să se facă un stadion și să se pornească de jos. Nimeni nu riscă să bage 10 milioane de euro, să ajungă pe 0, să mai bage încă 10 și tot așa… exclus! Clubul va intra în faliment.

Când Dinamo va avea un stadion, va avea și o echipă competitivă, se va bate pentru campionat și pentru cupele europene. Dinamo e în moarte clinică de 3-4 ani, o să i se ia oxigenul în curând, nu va mai fi nimeni și nimic la club”, a declarat Borcea, conform digisport.ro.

Citește și:

P: Betano a lansat Calendarul de Crăciun

Previous P: Betano a lansat Calendarul de Crăciun
Next ULTIMA ORĂ Doi jucători au venit la echipă si vor juca cu FC Argeș

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *