Dovada clară că Dinamo va avea rezultate


Dinamo reușește să reaprindă speranțele fanilor din Ștefan cel Mare. Și nu doar prin ultimele două rezultate pozitive, cu Hermannstadt, 3-0 și cu Sepsi, 1-0, arată că echipa are potențial ca în acest sezon să prindă play-off-ul și să se bată pentru Cupa României. Ci și faptul că acum este un grup foarte unit, ca o familie.

Jucătorii noi au fost foarte repede integrați în echipă. Ante Puljic e prieten bun cu Laurențiu Corbu, unul dintre singurii fotbaliști care mai sunt în Ștefan cel Mare de când apărătorul central a fost ultima dată. Roberto Strechie stă și el mereu cu cei doi, acesta înțelegându-se foarte bine și cu italienii din lot, Mattia Montini, Riccardo Piscitelli și Diego Fabbrini.

Cei trei jucători din Italia sunt nedespărțiți. Ei iau mereu seara masa împreună cu familiile și se bucură de timpul petrecut frumos în București. Iar asta se reflectă și în jocul lor.

Iar o certitudine la Dinamo este Dusan Uhrin, care a reușit să-i facă pe fotbaliști să joace inteligent și să fie proaspeți la antrenamente și la meciuri.

Citește și:

Dinamo face din nou economie. Decizie de ultimă oră luată de șefii ”câinilor”

Previous Dinamo face din nou economie. Decizie de ultimă oră luată de șefii ”câinilor”
Next Dinamo nu se oprește din transferuri: "Mai buni decât cei actuali"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *