Dovada că Negoiță poate fi în spate. Pablo Cortacero a apărut cu noi minciuni


Pablo Cortacero a apărut astăzi cu declarații publice după o perioadă de tăcere. Și nu doar el, și Alex Couto a vorbit pentru ProTV prin Skype, spunând că se va întoarce în România dacă judecătorul va decide că revocarea lui din funcție de CA este ilegală.

Cortacero a mințit din nou într-un interviu Prosport și a ținut să precizeze că Negoiță nu e în spatele lui, dar și că nu a mai vorbit cu el de când a preluat acțiunile. Ceea ce este FALS. Chiar Negoiță a recunoscut că a vorbit cu Cortacero în decembrie, când a venit în România și a fost scandalul de Rin.

”Când ați vorbit ultima dată cu Ionuț Negoiță? Sunt voci care spun că se află în spatele dumneavoastră și că el conduce Dinamo, de fapt, din «umbră»”, a fost întrebarea ProSport.

„Am discutat ultima dată cu Negoiță când s-au parafat actele pentru a prelua Dinamo. Nu am mai discutat de atunci cu el. Va trebui să avem un dialog în perioada următoare pentru că Dinamo are o datorie către el. Când vor intra banii în club, o vom plăti.

Este o minciună că el ar fi în spate, că el ar fi în continuare patron. De când a vândut clubul nu a mai avut nicio legătură cu Dinamo. A făcut ce a putut înainte, a făcut lucruri bune, dar, când a cedat echipa, s-a terminat totul pentru el. Lumea vorbește mult și foarte ușor, dar nimeni nu vrea să se implice, să bage bani sau să ajute clubul”, a declarat Pablo Cortacero, în exclusivitate, pentru ProSport.

Ce a declarat Ionuț Negoiță pe 24 decembrie:

Fostul actionar a declarat ca Pablo Cortacero l-a sunat in seara in care a avut incidentul cu fanii lui Dinamo: „M-a sunat atunci seara sa-mi explice despre incidentul respectiv si atat.

Am predat cu subiect si predicat de la actiuni la contabilitate. Intr-adevar, am mai lasat o pasuire pe partea de birouri, am tot sperat… am inteles ca era o discutie cu Marica. Le vom transa, in principiu era finalul anului ca termen maximal, dar vedem daca ii mai putem lasa o luna.

Nu s-a platit chirie, aici au fost promisiuni si atat. Am facut acest lucru pentru Dinamo, vin sarbatorile si am tot sperat. Poate vin cele cinci milioane din majorarea de capital si ni se plateste si noua chiria. In principiu ar trebui sa se mute oricum”

Citește și:

Suma mare ce poate fi strânsă de ”câini”. Plan uriaș

Previous Agentul jucătorului lămureşte situaţia lui Fabbrini
Next Un nou pericol pentru Dinamo: ”Dacă se încăpățânează sunt pasibili să plătească 600.000 de euro”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *