--> -->

Două vești foarte bune pentru Dinamo


-->
Dinamo va primi astăzi două vești bune. Va urca în clasament fără să fi evoluat vreun meci, și va mai beneficia de serviciile unui jucător nou.

Problemele fără sfârșit de la Gaz Metan aduc o nouă depunctare echipei. Aceștia vor pierde alte 6 puncte. Informația a fost dezvăluită inclusiv de suporterii ardelenilor pe pagina lor de Facebook.

Dinamo scapă de locul de baraj

„Miercuri, 23 februarie, Gaz Metan va fi din nou depunctată, de această dată cu 6 puncte, urmând să facă schimb de locuri cu Dinamo București, penalizarea vine în urma unei datorii neachitate către Mihai Teja și fostul staff tehnic, în valoare de 70.000€.” – se arată pe pagina de Facebook „Suporteri Gaz Metan Mediaș

Problemele echipei nu se vor opri. Până pe 25 februarie trebuie să îi fie achitată suma de 110.000 de euro lui Ronaldo Deaconu. Altfel, clubul va mai pierde 2 puncte.

Dinamo va beneficia de aceste probleme, scăpând după mult timp de locul direct retrogradabil. Practic, noul obiectiv al lui Dinamo va fi acela de a se salva direct, fără baraj. Va avea o misiune foarte grea, căci în fața ei sunt FC „U” Craiova, Mioveni, Chindia Târgoviște. Toate 3 au jucat recent cu FCSB, și numai echipa lui Eugen Trică a pierdut greu, scor 2-3. Celălalte 2 au remizat, practicând un joc foarte solid.

Încă un atacant pentru Dinamo

Cealaltă veste bună pentru Dinamo este aceea că Flavius Stoican va mai avea un atacant la dispoziție. Astfel, alături de Ivanovski, Morar și Azankpo, antrenor va avea o soluție în plus.

Conform ProSport, jucătorul va semna astăzi contractul cu alb roșii. Acesta va fi declarat liber de contract după despărțire nefericită de Gaz Metan. Cum deja se antrenează de câteva zile cu bucureștenii, acesta poate fi folosit în curând în echipă.

Odată cu aducerea acestuia, Dinamo ajunge la al patrulea transfer făcut de la Mediaș, și al 15-lea din această perioadă de iarnă.

Citește și:

Lacul Albastru, minunea din inima Maramureșului

Previous Un nou transfer astăzi pentru Dinamo
Next A ales Dinamo în detrimentul FCSB-ului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *