Două vești bune pentru Dusan Uhrin


Dusan Uhrin are fix o săptămână de când a preluat formația din Ștefan cel Mare și deja o înfrângere la activ. Bine, nici nu avea cum să schimbe prea multe în două zile. Dar Dinamo nu arată deloc bine și nici soluții pe posturi nu prea are antrenorul ceh. Care însă e calm și nu se pierde prea ușor cu firea în fața vremii vitrege din ”haită”.

Toți ”câinii” așteaptă remontada lui Dinamo, dar aceasta nu va veni prea ușor. Dar poate de data asta chiar se schimbă ceva, măcar mentalitatea jucătorilor, care trebuie să arate că merită să joace la această formație.

Dusan primește însă două vești bune înainte de meciul cu Hermannstadt. Doi jucători au revenit și pot fi folosiți în formația de start. Este vorba despre Ioan Filip și Florin Bejan, care n-au fost nici pe banca de rezerve la meciul cu Chindia, care a însemnat și debutul tehnicianului pe banca lui Dinamo.

Important pentru antrenorul dinamovist mai este și faptul că Dan Nistor este complet refăcut și va putea fi folosit din primul minut cu sibienii. Căpitanul a intrat perfect cu Chindia, a marcat un gol și a creat mai multe ocazii de a marca pentru colegii lui.

Citește și:

Un jucător dinamovist, premiat de AFAN

-->
Previous Un jucător dinamovist, premiat de AFAN
Next Strategie deficitară. ”Câinii” și marea problemă din lot

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *