Două variante de înlocuire pentru Mureșan


Iuliu Mureşan este istorie la Dinamo. Administratorul special a semnat rezilierea contractului şi din informaţiile FANATIK, Bogdan Bălănescu şi Florin Prunea sunt cele două variante care să îl înlocuiască.

Florin Prunea şi Bogdan Bălănescu au comentat pentru FANATIK posibilitatea să îl înlocuiască pe Iuliu Mureşan, cel care şi-a dat demisia din funcţia de administrator special al clubului, chiar înaintea barajului cu U Cluj.

“Nu m-a contactat nimeni să îl înlocuiesc pe domnul Mureşan şi ca să fiu printre favoriţi pentru postul de preşedinte de la Dinamo. Sunt la Voluntari şi nu pot să discut altceva”, Bogdan Bălănescu

“Preşedinte la Dinamo acum înseamnă altceva. Trebuie să vedem exact ceea ce implică, pentru că este o altă legislaţie. Nu ştiu, deocamdată nu am fost contactat, dar dacă mă vor contacta o să vedem”, Florin Prunea

Bogdan Bălănescu este actualmente director general la FC Voluntari. El a lucrat la Dinamo din 1999 până în luna noiembrie a anului 2020. A plecat de la echipă la câteva luni după ce pachetul de acţiuni a fost preluat de Pablo Cortacero.

Florin Prunea a fost preşedintele lui Dinamo din 2019 până în vara anului 2020. Fostul mare portar al “câinilor” şi al echipei naţionale a plecat cu scandal de la club, în momentul în care i-a expirat contractul.

Citește și:

Părintele Vasile Ioana: „O simt pe soție după cum trântește ușa în parcare”

-->
Previous Programul lui Dinamo în următoarele zile
Next Surkis despre revenirea lui Lucescu la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.