Două scenarii posibile la Dinamo


Dinamo s-a impus în prima etapă din Liga 2, 1-0 pe terenul celor de la Progresul Spartac. Ovidiu Burcă (42 de ani), antrenorul „câinilor”, și-a felicitat elevii pentru devotament, le-a mulțumit fanilor și a transmis că are nevoie în continuare de întăriri.

Declarații Ovidiu Burcă

„Sunt satisfăcut că am obținut această victorie, cu mult sacrificiu, cu implicare totală. Nivelul de pregătire al jucătorilor, din păcate, nu e cel optim. Foarte mulți au acuzat crampe. Dar sunt mulțumit. De aici trebuie să pornim, să recâștigăm spiritul de învingători, să ne batem pentru fiecare minge.

Nu mă deranjează eliminarea lui Amzăr. În fotbal trebuie să fii pregătit pentru absolut orice. A fost mai greu cu un om în minus, mai ales că începusem să ne pierdem din puteri, dar am rămas destul de bine organizați.

Cred că am avut 5 jucători sub vârstă. Astea sunt lucrurile pe care trebuie să le scoatem în evidență. Jucători din pepinieră, lor nu le-a fost dată multă atenție în ultimii ani. Dinamo are resurse!”, a spus Ovidiu Burcă, după victoria cu Progresul Spartac.

Aproximativ 2.000 de suporteri dinamoviști au făcut deplasarea la Clinceni pentru disptuta cu Progresul. Burcă e conștient că fără ajutorul lor va fi imposibil să încheie sezonul: „Clubul a rezistat în ultimul timp datorită acestor fani minunați. Știu că multă lume a fost dezamăgită, dar noi trebuie să facem în așa fel încât să readucem spectatorii la stadion. Să le dăm satisfacția că eforturile lor sunt răsplătite. Asta vor să vadă suporterii”.

„Ar trebui să echilibrăm puțin echipa. Lucrăm la acest aspect. Sunt două lucruri de care trebuie să ținem cont. Vrem în lupta pentru promovare, iar pentru asta trebuie să aducem jucători rapid.

Dar avem și acești tineri. Nu știu dacă strategia clubului este să îi promovăm și să formăm o echipă pe termen lung. Nu am stat mult să mă gândesc, am pus doar niște condiții minime de pregătire când am venit. Trebuie să vedem ce urmează la nivelul acționariatului”, a concluzionat antrenorul dinamovist.

Citește și:

Mirela Vaida și copiii, fascinată de o zonă superbă a României: ”Mi-au trebuit 40 de ani”

Previous Discuții avansate cu Gabi Răduță
Next Lupescu dă de înțeles că ar reveni la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *