Două obiective majore la Dinamo


Suporterii care au ținut clubul în viață în cea mai neagră perioadă din istoria lui Dinamo au explicat de ce au ales să cedeze un procent de 8% din acțiuni, au transmis că suma de 55.000 de euro a intrat deja în conturi și au dezvăluit obiectivele pe termen scurt ale noii conduceri: plata salariilor restante și obținerea licenței pentru stagiunea următoare.

„Aportul financiar ce va fi adus de Red&White, noii acționari majoritari, va fi sub formă de majorare de capital social. Împrumuturile vor fi convertite în acțiuni.

Acționariatul clubului Dinamo va fi format din mai mulți investitori, nu doar unul. Discuțiile în acest sens sunt în desfășurare.
E posibil ca in viitor, Clubul Dinamo să fie listat la bursa de valori, urmărindu-se atragerea a câtor mai mulți investitori, din diverse medii de afaceri.

Red&White are în vedere o colaborare cu CS Dinamo.

Red&White a solicitat un minim al pachetului majoritar de acțiuni de 80% și a prezentat un plan de business multianual care va trebui implementat. Acesta a fost motivul pentru care APCH/DDB a avut nevoie de votul membrilor DDB cu card activ pentru vânzarea a 8% din pachetul nostru. Prețul pe acțiune a fost același, rezultând un total de 55.000 mii de euro pentru procentul de 8%.
Suma (mai exact 270600 lei) rezultată din tranzacționarea celor 8% din acțiunile APCH/DDB a fost încasată miercuri si virată imediat în contul clubului Dinamo. Această sumă va fi adusă aport la capitalul social, imediat ce sa va putea, împreuna cu toate sumele împrumutate si garantate.

Red&White are în lucru planul de licențiere pentru anul competițional 2023/2024.

Din punct de vedere financiar, salariile jucătorilor și ale staff-ului sunt pe primul loc.

Din punct de vedere sportiv, Red&White lucrează la un plan pentru deblocarea transferurilor. Totuși, Dinamo intenționează să se bazeze pe actualul lot, având în vedere că Ovidiu Burcă a reușit să creeze o coeziune foarte bună între jucători, atât în vestiar, cât și în teren. Orice jucător ar veni, va avea nevoie de timp pentru a se integra.

Jucătorii reprezentativi pentru istoria clubului sunt bineveniți alături de club, dar managementul acestuia va rămâne in mâinile managerilor de profesie.

Red&White dorește să asigure toți suporterii de faptul că își cunosc foarte bine responsabilitățile și că vor face tot posibilul ca să readucă Dinamo la cel mai bun nivel competițional. Perspectiva managerială a noului acționariat e complet nouă, ea bazându-se pe planuri reale de afaceri. Aporturile de capital nu sunt așa importante ca, mai ales, destinația lor.
DDB a fost și rămâne un program pe care Dinamo trebuie să se bazeze. Coeziunea, susținerea, legăturile fantastice dintre echipă și suporteri sunt motorul acestui club, iar acest motor nu trebuie sa se oprească niciodată”, se arată pe pagina Program Doar Dinamo București.

Citește și:

15 curiozități despre Delta Dunării

Previous Pedeapsă pentru Vali Lazăr. Reacția "câinilor"
Next Înțelegere de taină între noii investitori și Șerdean

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *