Două glorii dinamoviste vor să-i ia clubul lui Negoiță


Dinamoviștii s-au săturat de modul cum conduce Ionuț Negoiță clubul și se vor implica în curând la Dinamo.Suporterii echipei roș-albe au lansat „Asociația Dinamoviști pentru Dinamo”, care își propune să ajungă acționar principal la SC FC Dinamo 1948 SA și să aibă principalul rol în stabilirea echipei de conducere a echipei.

Gsp.ro anunță că în spatele acestui plan se află două nume mari din istoria echipei Dinamo, Ioan Andone și Marius Niculae. Cei doi au criticat de mai multe ori conducerea lui Dinamo și au spus că finanțatorul Ionuț Negoiță a făcut mai multe greșeli, care au dus la situația de acum. Se pare că, în acest moment, Andone și Niculae ar dori să nu iasă în evidență, dar pe măsură ce proiectul ar avansa, ar urma să fie tot mai vocali.

Contactat de GSP.RO, Ioan Andone, fost antrenor și jucător la Dinamo, a spus că susține acest proiect. „Fiul meu s-a întâlnit cu cei de la Asociație de câteva ori. Mi-a vorbit și mie despre planul lor. Le-am zis că se pot baza pe mine, că voi fi și eu membru. Cum să nu? Nu pot uita niciodată Dinamo. Cred că ar avea succes un astfel de proiect. Cred să s-ar potrivi la Dinamo”, a declarat „Fălcosul”.

-->
Previous Bratone, îți mai aduci aminte? ”Am jucat precum Bute, poate nu m-a dorit antrenorul”
Next Dinamo a învins în această seară Steaua

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *