Miriuță are dorințe ciudate. Ce vrea antrenorul lui Dinamo


Conferința de astăzi de la stadionul Dinamo i-a avut ca invitați pe Vasile Miriuță, Steliano Filip și Paul Anton. În timp ce jucătorii au spus că sunt concentrați la meciul de mâine cu FC Voluntari și la cel de lunea viitoare cu ACS Poli Timișoara, antrenorul a avut o declarație surprinzătoare.

Vasile Miriuță a afirmat: ”Eu mă gândesc și la ei, la familiile lor, sunt tineri, mi-aș dori să-i văd pe amândoi plecați în străinătate. Paul a mai făcut pasul, s-a întors, dar nu din cauza lui, fiindcă a jucat bine la Getafe. Și pentru Stelu vine momentul, a jucat bine la națională. E de atâția ani la Dinamo, trebuie să facă și el acest pas, să dea Dumnezeu să-i fie bine, apoi să găsim și noi unul la fel de bun ca el”.

Paul Anton a jucat sezonul trecut pentru Getafe, contribuind din plin la promovarea madrilenilor în Primera Division. Steliano Filip a fost în ultimele perioade de transferuri aproape de o plecare afară, fie în Rusia, fie în Turcia, doar că afacerile nu s-au mai concretizat.

 

 

Previous DEZVĂLUIRE Ce i-a spus Nemec lui Miriuță
Next Cine ar putea să INVESTEASCĂ la Dinamo

1 Comment

  1. Avatar
    Marcel Chiperi
    decembrie 10, 2017
    Răspunde

    Fotbalistul roman!!!! Nu stie cum sa fuga dupa doi lei gauriti,ce cariera!?ce profesionalism? Cati din cei plecati in ultimii 10 ani au jucat constant!!? Ce sa vb despre cariera! Hai sa fim seriosi ca ne rad si curcile.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *