Dorința lui Marius Niculae pentru Dinamo. Cum vede el SALVAREA


Marius Niculae este convins că Dinamo nu va retrograda niciodată, dar este realist și vede ce s-a pierdut în ultimii ani la echipa din Ștefan cel Mare. Fostul atacant are o dorință specială pentru 2019 pentru formația sa de suflet.

„Dinamo nu va retrograda niciodată, cum nici FCSB nu va retrograda, sunt sigurele echipe din România care nu au retrogradat niciodată. Rapidul a mai retrogradat şi în alţi ani, aşa că nu e nici o noutate pentru ei, ăsta e adevărul. Dacă ar veni Copos la Rapid ar fi bine pentru Rapid, pentru că toţi îl criticau pe domnul Copos, dar s-a dovedit că domnul Copos ţinea acea echipă, făcuseră o bază foarte bună la Pro Rapid, care acum am înţeles că este în paragină.

Dacă revine, atunci Rapid va fi din nou în prim plan, din punctul meu de vedere. Sper şi la Dinamo să revină alţii din trecut ca să investească ca Dinamo să fie din nou unde îi e locul, adică locul 1.

Şi Gigi Becali, toţi trei, să fie acele dueluri care atrăgeau suporterii la stadion, motivau jucătorii, adică ei, patronii, ne motivau pe vremea aia pe noi suplimentar. Bine, la meciul cu Steaua, mie nu-mi trebuia nimic. Doar să-i bat. S-a pierdut spiritul ăsta, ce-i drept. Şi lumea, chiar vorbeam cu anumiţi suporteri, pentru ce să mă duc la stadion, ce să văd? Mă duc pentru galerie şi atât. Când e meciul cu FCSB, pentru atmosferă şi ce coregrafie mai fac. Ăsta e răspunsul, chiar n-am ce să le mai zic. S-a pierdut spiritul şi Dinamo este unde este”, a mai spus Marius Niculae.

Previous Declarație de dragoste a unui fotbalist pentru Dinamo: ”Aș putea să și mor”
Next Cine sunt cei patru jucători noi pe care Rednic îi ia în Antalya

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *