Dorinel Munteanu: „Am vorbit cu cineva din DDB”


Campion în urmă cu 10 ani cu Oțelul Galați, Dorinel Munteanu nu uită de trecut dinamovist și recunoaște că s-ar fi întors în „Ștefan cel Mare” atunci când a fost căutat de către conducerea DDB.

„Dinamo m-a sunat chiar la început. Am vorbit cu cineva din DDB, dar a fost doar la nivelul discuţiei.

A fost chiar la început! Am fost sunat după ce a plecat Cosmin Contra. Era clar că m-aş fi implicat. Dinamo nu se poate şterge, a fost prima echipă cu care am fost campion al României, au fost momente foarte frumoase.

Au fost multe discuţii, dar am avut experienţe neplăcute la Chiajna şi la Reşiţa. Pentru mine cuvântul era mai important. De acum încolo nu voi mai face aşa!”, a declarat Dorinel Munteanu la Look Sport.

„Dinamo s-a salvat in extremis, datorită jucătorilor, antrenorului, suporterilor, care au fost singuri lângă echipă. E clar că lipseşte o strategie, dar prin această salvare ar trebui ca anul care începe acum să fie total diferit de ceea ce a fost.

Cine a făcut acest schimb între oamenii care au venit să preia Dinamo şi cine a preluat probabil că nu s-au înţeles. Suferă un club ca Dinamo, suferă şi fotbalul românesc.

Eu cred că e una dintre problemele noastre: conducătorii vor rezultate de pe o zi pe alta! E foarte simplu să te elimine pe tine ca antrenor.

După ce m-au dat afară pe mine la Chiajna şi Reşiţa au mai adus doi sau trei antrenori.

Cel mai tragic e că nimeni nu-şi asumă responsabilitatea. Au mai fost discuţii şi în Liga 1, s-au încheiat la stadiul de ce proiect au pe viitor”, a încheiat pentru aceeași sursă cel mai selecţionat jucător din istoria echipei naţionale.

Citește și:

Un titular iese la atac: „Să ne lase în pace”

-->
Previous Un titular iese la atac: „Să ne lase în pace”
Next OFICIAL. Antrenor nou: „Este o onoare”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *