Dorinel Munteanu a văzut la lucru noile achiziții ale lui Rednic. Cum i-a caracterizat pe fiecare


Dinamo a jucat vinerea trecută un amical contra Concordiei Chiajna, terminat 1-0 pentru ilfoveni. Antrenorul Concordiei, Dorinel Munteanu, i-a văzut la lucru pe o parte dintre jucătorii aduși de Mircea Rednic, dar niciunul nu a impresionat.

”Tade a intrat în repriza a doua. L-am văzut dispus la efort într-un fel sau altul , dar fără realizări. Am văzut un Tade destul de activ. Nu știu cât de pregătit este, pentru că a jucat doar 45 de minute, dar nu ne-a pus niciun fel de probleme. S-a bătut pentru câteva mingi în atac, a ținut de minge, a scos vreo două lovituri libere pentru Dinamo și cam atât. Nu mi s-a părut că are kilograme în plus”, a spus Dorinel Munteanu, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

În plus, Munteanu a vorbit și despre Zenke, atacantul care a debutat chiar în derby-ul Dinamo – FCSB, scor 1-1. ”La Zenke, da se vede că are kilograme în plus. L-am văzut când a intrat și cu Steaua, dar și cu noi acum, dar nu vreau să spun eu mai multe. Pe Rachid Ait Atmane nu l-am sesizat în echipa lui Dinamo, nu l-am remarcat”, a mai spus Dorinel Munteanu.

Citește și:

Unii au venit, alții au revenit. Cum va arăta Dinamo cu Gaz Metan Mediaș

Previous ACCIDENTARE GRAVĂ Unul dintre jucătorii aduși de Rednic nu va mai putea juca în 2018
Next PUIȘORUL. Look extravagant pentru unul dintre titulari

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *