Dorinel Munteanu a văzut la lucru noile achiziții ale lui Rednic. Cum i-a caracterizat pe fiecare


Dinamo a jucat vinerea trecută un amical contra Concordiei Chiajna, terminat 1-0 pentru ilfoveni. Antrenorul Concordiei, Dorinel Munteanu, i-a văzut la lucru pe o parte dintre jucătorii aduși de Mircea Rednic, dar niciunul nu a impresionat.

”Tade a intrat în repriza a doua. L-am văzut dispus la efort într-un fel sau altul , dar fără realizări. Am văzut un Tade destul de activ. Nu știu cât de pregătit este, pentru că a jucat doar 45 de minute, dar nu ne-a pus niciun fel de probleme. S-a bătut pentru câteva mingi în atac, a ținut de minge, a scos vreo două lovituri libere pentru Dinamo și cam atât. Nu mi s-a părut că are kilograme în plus”, a spus Dorinel Munteanu, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

În plus, Munteanu a vorbit și despre Zenke, atacantul care a debutat chiar în derby-ul Dinamo – FCSB, scor 1-1. ”La Zenke, da se vede că are kilograme în plus. L-am văzut când a intrat și cu Steaua, dar și cu noi acum, dar nu vreau să spun eu mai multe. Pe Rachid Ait Atmane nu l-am sesizat în echipa lui Dinamo, nu l-am remarcat”, a mai spus Dorinel Munteanu.

Citește și:

Unii au venit, alții au revenit. Cum va arăta Dinamo cu Gaz Metan Mediaș

-->
Previous ACCIDENTARE GRAVĂ Unul dintre jucătorii aduși de Rednic nu va mai putea juca în 2018
Next PUIȘORUL. Look extravagant pentru unul dintre titulari

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *