--> -->

Dorin Șerdean rupe tăcerea: „Niciodată”


-->
Dorin Șerdean a vorbit în premieră pentru FANATIK după ce a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, lăsând de înțeles faptul că nu va părăsi echipa și va căuta soluţii de finanţare.

Dorin Șerdean este, în acte, patronul celor de la Dinamo după ce a preluat administrarea firmei Lotus Perfect Products, cea care deține 72% din acțiunile clubului Dinamo 1948 SA, de la Pablo Cortacero.

Prezent la deschiderea Superbet Chess Classic București, cel mai tare turneu de șah din România, Dorin Șerdean a fost întrebat de FANATIK despre situația de la Dinamo şi a dat răspunsurile tot în termeni de… şah. Acționarul majoritar a lăsat însă de înțeles că nu va părăsi echipa și va căuta soluții de finanțare.

Ce spune de Dinamo

“Aş fi vrut să vorbim de şah. Dar… aşa cum v-am spus, şahul oferă nişte soluţii în viaţă şi trebuie să le cauţi, să le găseşti. Să găseşti mutarea optimă. Poţi să schimbi în viaţă naţionalitate, soţie, dar nu poţi să schimbi echipa de suflet, da? Cam atât am de spus pe acest subiect”, a spus Şerdean.

“O să merg la meciuri. Şi anul trecut am fost la meciuri, la festivitatea de deschidere. Până la urmă, şahul este pasiunea mea. Mi-a oferit foarte multe în viaţă.

Aşa cum aţi văzut şi la acest eveniment, este foarte important pentru educaţia copiilor, să fii organizat, să te dezvolţi din toate punctele de vedere, să îţi deschidă noi orizonturi şi să te antrenezi în tot ceea ce înseamnă viaţă, nu numai şah”, a spus Şerdean.

După ce a preluat pachetul majoritar, Dorin Şerdean a fost până la Răzvan Zăvăleanu, pe care nu l-a găsit la birou: “Nu am discutat cu domnul Șerdean. Știu că m-a căutat, a venit până aici, la sediu. Dar eu nu locuiesc în București, în primul rând. Vin săptămânal pentru Dinamo.

Mi-a spus cineva că ar căuta bani ca să ajute Dinamo, dar este o informație pe care am primit-o de la cineva. Nu m-a sunat, a venit doar până la birou, nu m-a găsit, a plecat”, a spus Zăvăleanu pentru FANATIK în luna aprilie.

Citește și:

”Frații” fug iar de Dinamo

-->
Previous Victorie importanta a lui „U” Cluj
Next Ce legătură s-a creat între Dinamo și Formula 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.