Dorin Șerdean, reacție explozivă după meci: ”Asta este ideea”


Dorin Șerdean a vorbit după meciul cu CFR Cluj, pe care Dinamo l-a pierdut și a fost foarte supărat că la începutul partidei a fost oprit de jandarmi la stadion. Ardeleanul a avut un discurs halucinant după meci și nu a avut nici măcar bunul simț să coboare din mașină în timpul interviului.

”Sunt supărat pe situație, pe meci, pe tot ce vreți. De câțiva ani sunt problemele astea. Hai să ne gândim că vine Crăciunul, e o sărbătoare a bucuriei. Orice faptă bună nu rămâne nepedepsită. A acoperit niște găuri făcute de alții, e foarte ușor să aduci pe cineva cu 550.000 de euro în vremurile astea grele. Uită lumea că la Dinamo am găsit o rușine de situație, financiară, sportivă. Și nu este de ieri, de azi, de ani de zile. Dacă a existat cineva și a venit cineva care chiar a dat niște bani și are toate intențiile bune și care se vor materializa în bine, asta este ideea.

Se va rezolva problema la Dinamo. Alex Couto nu știu dacă mai e aici. Dinamo funcționează ca o societate pe acțiuni. Contează acum dacă am mai vorbit cu Cortacero? La ce suporteri vă referiți? Suporterii lui Dinamo sunt câteva sute de mii în România. Din păcate, și eu sunt un suporter în primul rând. Sunt dezamăgit și îmi era rușine de ce se întâmpla la Dinamo. Dar dacă așa înțeleg unii oameni să se comporte, că există niște ierarhii, niște legi pe care trebuie să le respectăm, dincolo de cei 7 ani de acasă. Trăim niște vremuri incredibile.

Stimată doamnă, sunt 550.000 de euro pe care cineva i-a dat la Dinamo. Dacă nu existau din spate acele probleme erau aceste probleme acum? Parcă eu aș fi patronul lui Dinamo, așa mă întrebați. Chemați-l pe domnul Cortacero.

Nu m-am întâlnit în ultimele săptămâni cu domnul Negoiță”, a declarat Dorin Șerdean.

Citește și:

Aleix Garcia a răbufnit: „În curând”

Previous Aleix Garcia a răbufnit: "În curând"
Next Dinamo se SALVEAZĂ. Bonusuri de milioane de euro pentru jucători

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *