Dorin Șerdean, noi dezvăluiri despre Toma Săpașu: ”A venit plângând la mine”


foto exclusiv doardinamo.ro
Situația tragică de la Dinamo continuă cu un nou episod. Toma Săpașu s-a lăudat ieri că de fapt el i-ar fi adus pe Pablo Cortacero și pe spanioli în România și tot el a contribuit la punerea lui Șerdean în funcția de președinte al clubului. Astăzi, Șerdean a venit cu precizări în Fanatik.ro.

”L-am cunoscut în Spania prin niște prieteni comuni… din câte știu locuiește în Spania de vreo 13 ani… m-au rugat și prietenii mei, și el să-l ajut cu niște bani, are o afacere cu restaurante și hoteluri, l-am ajutat să nu dea faliment.

În contul acestei datorii, ca o garanție că-mi va înapoia banii, mi-a propus jumătate din firma sa. I-am spus că nu mă interesează, eu stau în România, nu m-a interesat. Și atunci a făcut o firmă nouă în care m-a pus cu 50%, firmă care nu are niciun fel de activitate.

A venit acum în România într-o situație nefericită… o situație grea… i-a murit mama… a venit plângând la mine să-l ajut, asta-i povestea venirii lui la Rin… și să-l ajut și cu bilet de avion să se întoarcă acasă.

Asta-i toată povestea cu acest domn, mai departe toate aberațiile alea pe care le-a debitat în media sunt prostiile unei minți bolnave. E ca și când eu n-am bani să-mi cumpăr mașină și vă ruga pe dumneavoastră să mă duceți cu mașina dumneavoastră în centru și acolo eu aș ieși și m-aș lăuda «Uite, dom’ne, ce mașină mi-am luat, ce șofer mi-am pus!”, a scris Dorin Șerdean pentru FANATIK.RO.

La sfârșitul discuției cu FANATIK, Dorin Șerdean l-a sunat pe Toma Săpașu și l-a anunțat că-i face reclamație la poliție pentru șantaj. Din telefon se auzea o voce dogită care întreba repetat un singur lucru: „Ce șantaj, coane, ce șantaj, cu ce te șantajez?”

Citește și:

Șefii clubului explică situația: ”Lumea să nu se aștepte”

 

Previous Șefii clubului explică situația: ”Lumea să nu se aștepte”
Next Borja Valle s-a săturat și vrea să plece. Spaniolii descriu situația lui

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *