Dorin Șerdean, detalii despre antrenor, Mulțescu, Danciu și strategia lui Dinamo


Cel mai probabil noul conducător al clubului, Dorin Șerdean, a dat astăzi detalii despre proiectul spaniolilor, cine va fi noul antrenor și unde va fi sediul lui Dinamo. De asemenea, el a confirmat că Dănciulescu va pleca, dar Mulțescu va rămâne la echipa a doua.

”Deocamdată sunt simplu, Dorin Șerdean, să nu vorbim despre funcții. Cred că am reușit să facem această tranzacție extraordinară pentru fotbalul românesc, am reușit să aducem investitori din Spania, o țară consacrată în ceea ce înseamnă fotbal, cu management sportiv, management fotbalistic. În momentul asta nu prea contează posturile.

Da, voi rămâne în acest proiect. Am o ofertă din partea spaniolilor de a fi președintele clubului, este adevărat. Cariera politică am avut-o demult, este vorba despre un mandat în care am fost consilier local și viceprimar la Alba Iulia, de cinci ani nu sunt membru în niciun partid.

Pot să mă ocup 100% de fotbal în acest moment. Din 2016 nu mai sunt implicat deloc în politică.

Citește și:

OFICIAL Contra, prima variantă. Fostul selecționer a dat răspunsul

Previous OFICIAL Contra, prima variantă. Fostul selecționer a dat răspunsul
Next Cristi Borcea: ”N-au mai mare putere financiară ca Negoiță”

1 Comment

  1. Avatar
    august 15, 2020
    Răspunde

    Important este cât își doresc ei să investească în acest club !Ptr că negoiță a venit cu un singur scop să scoată bani din acest club pe toate planurile cu investiții minime (destul de mari la început cred că în jur la 6-7 mil.euro) după care doar profit vânzarea tuturor jucătorilor importanți sau de perspectivă ptr orice ofertă(indiferent dacă echivala cu valoarea sau vârsta jucatorului),cazari și mese la RIN (se zice la prețuri umflate),desfințarea echipei a doua și implicit condamnarea tinerelor talente ale lui DINAMO să părăsească clubul ,neinvestirea nici unui euro în transferuri (cred că cu excepția lui Rotariu , Sorescu ȘI MARELE TRANSFER reușit de unchil lui a lui I.ȚERBAN! !)vorbesc aici de ultimii 5-6 ani Per total trebuie să fii ipocrit să spui ca anii de domnie la DINAMO au fost o afacere în pierdere !

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *