Dorin Șerdean: ”Avem deadline. Nu știm dacă va fi cazul ca DDB să ajute”


foto exclusiv doardinamo.ro

Dorin Șerdean a vorbit în această seară despre situația de la clubul din Ștefan cel Mare și a admis pentru prima dată că există varianta unei noi insolvențe!

”21 septembrie-20 noiembrie, am bătut după două luni. Știam să ne bucurăm, sigur. Nu știu ce s-a întâmplat, probabil au înțeles că joacă la Dinamo și să fie mândri că joacă aici, de aceea au ajuns aici.

Sunt niște întârzieri legate de salarii, dar asta este situația. Gestionăm ce se întâmplă cu TAS și cu FRF, nu este o situația ușoară. Nici eu nu sunt fericit că nu mi-am primit banii la timp, dar ce aș putea să fac?

Va trebui să se termine și situația asta, avem un deadline, 30 noiembrie, așa că va trebui să se rezolve săptămâna viitoare.

Poate fi cel mult o nouă insolvență, nu este de dorit și nu ar trebui să ajungem acolo. Dar faliment, nu.

Pablo Cortacero poartă discuțiile cu Cosmin Contra. Sunt doar între ei doi. Nu avem nicio variantă pregătită dacă pleacă el. Dar antrenori ar fi de găsit dacă am fi în situația respectivă.

Suporterii fac parte din viața lui Dinamo, nu știm dacă vor investi și nu știu dacă va fi cazul ca DDB să ajute. Unul dintre punctele de pe ordinea de zi este că Pablo Cortacero vrea să facă mărire de capital. Nu știu cum este posibil ca banii să fie blocați. Dar dacă se face mărirea de capital va fi foarte bine, e de ordinul milioanelor și s-ar crea stabilitate”, a declarat Dorin Șerdean.

Citește și:

Dorin Șerdean: ”Avem deadline. Nu știm dacă va fi cazul ca DDB să ajute”

Previous Paul Anton îi arată pisica lui Cortacero: ”La noi nu s-a întâmplat asta”
Next Cosmin Contra s-a răzgândit: ”Propunerea mea a expirat. Mergem înainte”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *