Dorin Șerdean aruncă bomba: ”Tranzacția nu este 100% realizată”


Dorin Șerdean, omul care a intermediat afacerea dintre partea spaniolă și cea română pentru tranzacționarea clubului Dinamo.

”100% tranzacția nu este încă realizată. Sunt niște proceduri peste care nu putem să trecem, sunt niște diligențe pe care le-au cerut spaniolii. Au fost cerute mai multe documente de ordin economic, fiscal, contabil, juridic. Unele simple, altele mai ample, este un proces care durează câteva săptămâni. O să mă hotărăsc dacă accept oferta de a fi președinte după ce tranzacția va fi realizată 100%.

O să fie niște surprize din punctul de vedere al abordării. Pentru că am văzut ducând acest proiect timp de 5 luni de zile, cu domnul Melero, am văzut foarte multe documente, cum se organizează, cum se implementează un proiect.

De 4 ani eu nu mai fac politică. Nu sunt membru în niciun partid. Am fost viceprimar în Alba Iulia dar nu am nicio intenție de a mă întoarce în politică. Eu îmi doresc să reușesc să ducem la bun sfârșit tranziția aceasta și clubul meu de suflet, Dinamo București, să fie acolo unde-i este locul, loc oferit de istoria sa și performanțele din trecut”, a declarat Dorin Șerdean.

Previous Un reprezentant al DDB, dialog cu Dorin Șerdean în direct: ”Ni s-a promis”
Next Pablo Cortacero, ofertă pentru un fost campion al Spaniei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *