Dorin Șerdean are datorii la Negoiță


Dorin Șerdean a câștigat procesul cu Dinamo și așteaptă să fie recunoscut ca acționar majoritar. Afaceristul are, însă, o datorie uriașă către fostul patron Ionuț Negoiță.

În acte, Dorin Șerdean este acționarul majoritar al clubului Dinamo, după ce Instanța a validat cedarea de către Pablo Cortacero, a pachetului majoritar către omul de afaceri din Alba Iulia.

Acesta își pregătește revenirea în structura de conducere a ”câinilor”, unde a fost președinte executiv în perioada cea mai neagră din istoria clubului, în vremea în care Pablo Cortacero se considera patronul grupării din Ștefan cel Mare.

Fostul mare jucător și antrenor al roș-albilor, Ioan Andone, le dă, însă, o veste importantă dinamoviștilor. În opinia lui, Șerdean nu poate prelua clubul întrucât are o datorie neachitată către fostul patron al lui Dinamo, Ionuț Negoiță.

”Eu nu înțeleg chestia asta. Nici nu s-au plătit acțiunile spre Negoiță. Din ce știu, trebuie să se plătească acțiunile către Negoiță, două milioane de euro.

Ei au adus 550.000 de euro în club, ce a cumpărat Șerdean? 25%? Ei întâi trebuie să-i dea banii lui Ionuț Negoiță, apoi să discute că vor pe X sau pe Y în locul lui Iuliu Mureșan.

Eu nu înțeleg lucrurile astea. Ai cumpărat cu 25% dintr-o sumă. E ca și cum ai cumpărat o casă cu 25% din sumă și spui că ești proprietar. E legal așa ceva? Nu e, în opinia mea”, a punctat Ioan Andone, într-un interviu pentru Digi Sport.

Citește și:

După Dinamo, cariera lor e praf!

Previous Ce decizii a lui Uhrin după Paște
Next Un fost antrenor nu îi dă șanse lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *