Dorin Șerdean, anunț important: ”Nu s-a înscris”


Dorin Șerdean a făcut un anunț important astăzi pentru Prosport. Acesta susține că Pablo Cortacero nu s-a înscris la masa credală. În schimb, el și alți angajați din acea perioadă ar fi fost înscriși din oficiu.

”Ca angajat, eu am intrat din oficiu la masa credală! fără să solicit acest lucru…având salarii de primit la fel ca toți celilalți angajați cu contract de muncă. Deci, în mod diferit de cei care au contract de activitate sportivă, în speță jucătorii și antrenorii, care ei trebuie să solicite înscrierea la masa credală…Și total diferit de creditorii terți, societăți comerciale, organizații, instituții ale statului, etc.

Lista se poate vedea în Buletinul Procedurilor de Insolvență. Vă poate ajuta un avocat. Pablo Cortacero nu s-a înscris”, a spus Dorin Șerdean.

Dorin Șerdean nu mai are nicio calitate la Dinamo, după ce Pablo Cortacero nu a mai venit în România și nu a mai adus niciun ban în visteria clubului, deși spaniolul a promis de multe ori că va suplimenta suma investită anul trecut, 500 de mii de euro”, a declarat Dorin Șerdean pentru Prosport.ro.

Citește și:

Cum ajungi mai aproape de Dumnezeu

-->
Previous Opinia lui Prunea: ”Nu va semna cu Dinamo”
Next Topul datoriilor lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *