Dorin Șerdean a fost la sediul lui Zăvăleanu


-->
Conform Playsport, marți, la sediul lui Răzvan Zăvăleanu, a existat o întâlnire între Claudiu Balog, practician în insolvență, omul cu semnătura în dosarul de insolvență de la SC Dinamo 1948 SA și Dorin Șerdean, aceasta deoarece Răzvan Zăvăleanu este plecat din România.

Părțile au discutat despre modul de comunicare între Lotus Perfect SRL, din postura acționarului majoritar și RTZ Partners SPRL, în rolul administratorului judiciar.

PlaySport.ro a aflat că Lotus a trimis o notificare, la jumătatea lunii februarie, semnată de Pablo Cortacero, prin care atenționează că administratorul special – Iuliu Mureșan- „nu s-a ridicat la așteptările clubului Dinamo.

„Solicităm această formă de comunicare raportat și la ultimele articole apărute în presă, precum și a faptului că administratorul special numit în cauză nu s-a ridicat la așteptările clubului Dinamo în demersal juridic de reorganizare a activității. În consecință, dacă Adunarea Generală a Acționarilor va fi convocată aceasta se va realiza ordinii de zi pe adresa de poștă electronică menționată”, scrie în notificarea semnată de Cortacero.

Ce a declarat Răzvan Zăvăleanu

„Așa este, domnul Șerdean ne-a vizitat în acest început de săptămână, a fost vorba de o scurtă discuție cu colegii mei, prin care ne-a adus la cunoștință că a câștigat procesul cu clubul și urmează să ne trimită o adresă în acest sens”, a spus practicianul în insolvență pentru PlaySport.ro.

Întrebat dacă a fost deschisă și pista convocării Adunării Generale a Acționarilor de către Lotus, șeful de la RTZ a precizat că nu cunoaște acest detaliu. „Nu știu mai multe, pentru că nu am fost acolo, însă avem timp să clarificăm orice situație”, a transmis Răzvan Zăvăleanu.

Dorin Șerdean s-a prezentat la sediul RTZ fără să-l fi anunțat pe Zăvăleanu, apariția sa fiind o surpriză.

Citește și:

Zelenski: lăsați-l în pace pe Abramovici!

Previous Un fost golgheter dinamovist: „Sunt realist”
Next Răzvan Grădinaru este super motivat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *