Dorin Șerdean a acceptat să cedeze clubul


-->
Dorin Șerdean a ales să cedeze pachetul majoritar de acțiuni celor care vor veni să investească la Dinamo. Deși nu s-a oficializat încă acest acord, lucrurile sunt stabilite, iar anunțul urmează a fi făcut în cel mai scurt timp.

Informațiile au fost confirmate de Dorin Iacob, prezent din nou la emisiunea Radio Dinamo1948, care a lăsat următoarele comentarii:

„Salut cu respectul cuvenit .. PRESA că în sfârșit a fost calmă cu noi zilele astea. Vor fi și ei și noi mulțumiți pentru sport și Dinamo. Simt că și Dorin Șerdean este la capătul unui drum GREU și apăsător pentru el! a făcut ceva important și inspirat – a luat Lotus de la spaniol! Imaginați-vă să-l fi căutat și negociat cu acela. Inspirația și efortul lui Șerdean are un preț corect și va fi înțeles până la urmă și de către suporteri. Noi l-am înțeles, și el pe noi. Așa trebuie să gândim, pozitiv și constructiv. Cumpărați bilete pentru sâmbătă încă de azi, mâine se vor epuiza rapid.” – a scris tatăl administratorului special de la Dinamo.

Ce declara Dorin Iacob acum 2 zile

„Avem un grup consistent de oameni care s-au înțeles în primul rând că pot forma o entitate care să investească. Fiecare dintre ei își stabilesc modalitatea prin care o vor face. 80% sunt lucrurile clarificate, dar voința de a investi este de 100%.

Dorim mâine, dacă se poate, să semnăm cu investitorii, și poimâine să mai facem niște achiziții. Noi încercăm să accelerăm să mai prindem câteva zile de transferuri(n.r 7 septembrie este ultima zi), de și mai bună calitate și chiar contra unor sume de bani, pe care investitorul și le va putea permite, fără să treacă prin conturile de insolvență ale lui Dinamo.

În acest moment sunt foarte încrezător că avem soluții de investitori. Implementarea acestei soluții se poate face într-un timp foarte scurt din clipa asta. Dacă nu se trece și la achiziția pachetului de acțiuni, se continuă procedura de a se realiza investiția și aportul de capital, dar fluxurile în care se vor face vor fi mai lente și mai condiționate de anumite etape.

Eu cred că într-o zi sau două, domnul Șerdean își va definitiva poziția. Acesta s-a exprimat că nu are posibilitatea de a investi.” – a declarat acesta pentru aceeași sursă.

Citește și:

Grupă-șoc în Champions League! Bayern, Barcelona și Inter

Previous Veste mare: „Începutul unei epoci sănătoase”
Next Planul dinamoviștilor pentru meciul cu CSA

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *