Dorin Rotariu, prima reacție după ce s-a scris că pleacă la Craiova


Fostul jucător al lui Dinamo, Dorin Rotariu, a comentat situația sa, după ce transferul la Arminia Bielefeld a căzut.

„Cu clubul din Germania, cluburile nu s-au înţeles, au fost anumite situaţii, în ultimul moment, cu contractul. Perioada de transferuri a fost până la şase în Germania, iar eu la cinci eram încă la vizita medicală.

Am citit şi eu, nu înţeleg sensul, pentru că am fost acolo, am trecut toate testele, doctorii au dat semnătura, am şi semnat, doar că în ultimul moment a căzut transferul pentru că nu s-au înţeles cluburile. Eu semnasem totul, deci atunci când semnezi înseamnă că totul este în regulă, dar în ultimul moment ceva s-a schimbat între cluburi. Era împrumut cu opţiune”, a declarat Dorin Rotariu, la Telekom Sport.

El a comentat și varianta CS U Craiova.

„Eu deocamdată nu am vorbit cu nimeni de la Craiova. Nu am fost abordat. N-aş prea vrea să vorbesc, pentru că nu sunt discuţii cu cei de la Craiova şi nu vreau să îmi dau cu părerea. Dacă discutam, dacă erau negocieri, altfel stătea treaba.

Eu mă gândesc la viitorul meu şi unde pot să joc. Situaţia e puţin dificilă, pentru că Germania a picat în ultimul moment. Aştept, mai mult nu prea am ce să fac.

Există contractual (n.r. – varianta să continue în Olanda), dar nu din punct de vedere ca meciuri, ca evoluţii. Am discutat cu antrenorul, este decizia lui, nu mi-a zis exact ce. Mi-a zis că situaţia nu se va schimba şi să îmi caut o soluţie în iarnă”, a mai spus Rotariu.

Citește și:

Ștefan Radu, probleme în Italia

-->
Previous Vasile Șiman atacă dur pe șefii lui Dinamo
Next Ștefan Radu, probleme în Italia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *