Dorin Rotariu despre Dinamo: ”A picat cerul pe mine”


Dorin Rotariu a fost convocat la națională de Cosmin Contra după evoluțiile foarte bune pe care le-a avut la Mouscron. Are deja 6 goluri și trei pase de gol în acest sezon în campionat pentru belgieni. Cu toate acestea, el duce dorul țării noastre dar și clubului care l-a vândut cu 2,2 milioane de euro la Brugges, Dinamo.

”Duc dorul din România la Derby-ul cu Steaua. Mă uit mereu, am văzut ultimul, când a egalat FCSB, cum îi zice acum, la ultima fază. A picat cerul pe mine de uluială, de nervi! Dacă Dinamo nu era egalată de Teixeira, ar fi fost în play-off acum. Nu știu dacă este șocant că nu e acolo, dar e o mare şi neplăcută surpriză. Nu doar eu, cred că şi alţi microbişti s-ar fi aşteptat ca Dinamo să fie în play-off. Ar fi fost ceva normal, mai ales că echipa a avut şi evoluţii bune. Cu FCSB a fost ghinion. Aș vrea să ia titlul Dinamo. Cum nu poate, chiar nu mă mai interesează cine-l ia”, a declarat Dorin Rotariu pentru gsp.ro.

”Leul este regele junglei, aşa trebuie să fiu şi eu! (râde) Un rege al fotbalului nu pot fi, să fim serioşi, acela e Messi! Pot fi şi eu un rege al junglei fotbalului, ca determinare, muncă şi sacrificiu. Mi-am dorit de mic să-mi îndeplinesc visurile, însă nimic nu vine uşor, ci doar prin sacrificii de 10-15 ani. Munceşti mult şi greu, e clar, aceşti ani, dar după aceea stai liniştit”. Dorin Rotariu, mijlocaș Mouscron

-->
Previous Informații importante despre NOII INVESTITORI. Cum ar putea să-l detroneze pe Gigi Becali
Next Ionuț Lupescu: ”Asta mi-aș dori cu Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *