Dorin Iacob oferă detalii importante


Sunt zile încărcate la Dinamo. Murad a declarat oficial că este interesat să investească la Dinamo, iar fanii sunt nerăbdători să își vadă echipa condusă de un om potent financiar.

Dorin Iacob, tatăl administratorului special de la Dinamo, a venit cu noi lămuriri, printr-o postare pe grupul de Facebook Radio Dinamo 1948.
DINAMO ACUM- ! Doresc sa va lamuresc cateva aspecte, IN SPERANȚA ca va ințelege toata lumea ( aproximativ…) de buna credința mai bine situația reala :

1) SC Dinamo 1948 se afla in procedura de insolvența . Aceasta procedura permite sa se adopte un Nou Plan de Reorganizare care va duce la DIMINUAREA MASEI CREDALE – de la cca 8 mil € la sub 2 mil € . Operațiune se numește Hair -cut , adica reducerea/ ștergerea a unei parți din datoriile acumulate pana in prezent . Aceasta procedura depinde de urmatorii factori si decidenți :Administratorul Special care impreuna cu cel Judiciar intocmesc planul . Acest plan TREBUIE VOTAT de Adunarea Creditorilor, aici un rol major il are DDB & APCH ( si asta e bine!). Sunt premize clare ca se face asa DAR ESTE O PROCEDURA IN CURS … !!!

2) ACTUALII ACȚIONARI ai lui Dinamo 1948, cei care detin in total 80 % din pachetul de acțiuni alți decat DDB&APCH ( cunosc relația dintre ele si rolul fiecaruia ) NU s-au mai manifestat ca fiind dispusi sa mai investeasca la Dinamo 1948 (desi “dețin” acțiuni) ! CAPITALUL SOCIAL detinut ( parca 40 mil ron ) VA FI DIMINUAT DRASTIC prin EFECTUL Legii Insolvenței IN MOD CERT ! Aceasta operațiune este dusa la indeplinire obligatoriu de catre Administratorul Special si cel Judiciar si se consemneaza de catre Judecatorul Sindic . Este insa TOT o acțiune care va incepe in viitorul apropiat și este in pregatire !
Aceste doua clarificari viitoare (!)~TREBUIESC INTELESE SI ASUMATE DE CATRE INVESTITORI~

3) DINAMO 1948 are nevoie de CAPITALIZARE ( bani aduși, incasați in conturi ) si in special de INVESTITORI ! Orice investitor ca sa investeasca are nevoie de INFORMAȚI , CERTITUDINI , SIGURANȚA , PREDECTIBILITATE …dorința, scop , ASUMAREA RISCULUI …INCREDERE (!)

Exista potențiali investitori ,DINAMOVISTI ,care asemenea celor din DDB doresc sa asigure sume importante dar fara un risc major pentru alte afaceri pe care le au si mai ales in raport cu propriile posibilitați (!) Sunt și investitori care pot ințelege actuala situație ca pe o posibila oportunitate de afaceri in legatura cu un foarte important BRAND din fotbalul Romanesc (…).

4) Este probabil (…) sa existe PERSOANE INTERESATE in Lichidarea ( Falimentul ) lui Dinamo 1948 crezand ca astfel “dispar “ urmele trecutului și/sau doresc sa apara “alt” Dinamo . Acestia acționeaza …manipulează(!), lanseaza zvonuri. Este o abordare sa zicem “de înțeles” , dar eronata și apariția NOULUI Administrator Special ii incurca … Fostul Administrator Special Mureșan a fugit / disparut pur și simplu BLOCAND TOATA ACTIVITATEA SPORTIVA dar și cea LEGALA (!).Cineva TREBUIA NEAPARAT SA-SI ASUME ACEST ROL (!!!) ca sa permita Companiei sa fucționeze si mai ales SA O STABILIZEZE -CA SA INCERCE SA O PREZINTE REALIST și bine argumentat INVESTITORILOR.
CONCLUZIE : Tot ce v-am prezentat in cele patru puncte de mai sus ( și nu numai )CREAZA IN SPAȚIUL PUBLIC teorii , neliniști , incertitudini si neincredere (!) IN ACEASTA ATMOSFERA SE LUCREAZA LA DINAMO 1948 SI PENTRU DINAMO ACUM ! ***Cu aceste realitați trebuie negociat si lamurit cu fiecare investitor , cu aceste realitați se MANIPULEAZA și “beneficiem “ de tot felul de binevoitori din presa care …daca nu deservesc alte interese vor sa fie “interesanți “ sau “bine informați” sau pur si simplu …. “destepți “(…) . ***DAR sa ne intrebam cel care este SUPORTER ( Sustinator la bine si la greu) de la el /ei la ce sa ne așteptam ? Intr-o FAMILIE exista desigur amăgiri , dezamăgiri, reproșuri , vinovații, situații aparent de neiertat DAR si momente cu adevarat DRAMATICE.

***Este evident ca exista persoane care gasesc VINOVATII DE SITUATIA LUI DINAMO pe Vlad Iacob , pe cei convinși de el sa i-se alăture( Stafful Sportiv) , ori pe Administratorul Judiciar care e constrans de Lege sa acționeze intr -un anumit fel . Care este logica și mai ales ARGUMENTATA pentru aceasta “analiza “ ?! Care este SCOPUL acestor abordări ?! Din experiența mea , constat ca aici acum , e un amestec de supărari , confuzie , epuizare , dezamagire , nerabdare și asta e de ințeles , DAR ATENȚIE acestea permit o manipulare continuă de catre cei interesați ! Exista insa și REA INTENȚIE și/sau PROSTIE PURA !

***Sunt oameni , in primul rând DINAMOVISTI , care STIU SITUAȚIA și INDRAZNESC SA SE IMPLICE SI SA CAUTE SOLUȚII , POT SA O FACA PROFESIONIST SI LEGAL ! Acești oameni sunt in primul rand ei DETERMINAȚI ca totul sa revina la NORMAL , cat mai curand ! Acestia NU AU NIMIC DE ASCUNS , NU AU IN MOD FIRESC ȘI EVIDENT ,NIMIC DE A FACE CU TRECUTUL DEZASTRUOS … ! ACESTI OAMENI CAUTA ALIAȚI ! DINAMO POATE SI TREBUIE SA FIE SALVATA !!!” se arată în postarea lui Dorin Iacob.

Citește și:

Mirel Rădoi revine în Liga 1! 15.000 de euro pe lună

Previous Iacob, anunț despre venirea lui Murad
Next Murad: „Ne-am înțeles cu câțiva oameni”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *