Dorin Iacob: „Demersuri foarte-foarte avansate”


-->
La o zi după înfrângerea lui Dinamo cu Oțelul Galați, Playsport.ro a luat legătura cu Dorin Iacob, tatăl administratorului special, Vlad Iacob. Prezent în viața echipei, chiar și pe social media, acolo unde ține legătura frecvent cu dinamoviștii, Iacob Senior a acordat un interviu pentru Playsport.ro în care a abordat mai multe subiecte.

În ultima vreme s-a tot scris despre preluarea clubului de domnul Murad. Din ce știți dumneavoastră, cum decurg negocierile?

Aici sunt două lucruri. Una, de voință și putință a celor care conduc Dinamo, momentan limitată din cauza împrejurimilor, din cauza lipsei investitorului. Sunt demersuri foarte-foarte avansate și aproape de concretizare. Totuși, în afaceri, lucrurile sunt concretizate în momentul în care s-au semnat documentele. Dar, repet, sunt foarte avansate lucrurile acum. Până nu punem pixul pe hârtii, nu putem spune „Iată, finanțatorul principal și ceilalți oameni!”

În care în care ar veni un investitor, fie domnul Murad, fie altcineva, putem vorbi de o șansă reală la promovare încă din acest sezon?

Acesta este cel de-al doilea lucru. Obiectivul promovării, chiar în acest moment, fără finanțator, atât administratorul special, cât și antrenorul și Răzvan Zăvăleanu, împreună cu firma de insolvență, îl au. În momentul acesta se lucrează promovare, nu la un plan de supraviețuire. Acum, obiectivul promovării imediate este un must to do. Trebuie să facem asta, altfel susținerea planului de reorganizare care va fi depus la judecător o să fie greu de făcut, dacă nu se promovează. Sigur, dacă finanțăm mai devreme, nu stăm trei ani. Totuși, un plan de reorganizare o să fie bine susținut cu promovarea. Este ceva ce trebuie făcut, este obiectivul pe care și l-au propus. Dacă te uiți, ca telespectator, la meciul de ieri, ți se pare o chestiune delicată, greu de îndeplinit. Obiectivul, repet, este promovarea! E un paradox, dar Dinamo se salvează din promovare, nu printr-o strategie de supraviețuirea în Liga a 2-a.

Citește și:

Când vor putea juca Ghezali și Bena la Dinamo

Previous Dinamoviștii și-au ales președintele DDB
Next Întâlnire importantă astăzi pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *