DOLIU S-a stins „Minunea Blondă”… „A căzut din picioare”. Reacții tulburătoare


Doliu în fotbalul românesc! În urmă cu puține momente a murit Ilie Balaci, 62 de ani, legendarul jucătorul al Craiovei Maxima, din cauza unui atac cerebral! Balaci a evoluat și la Dinamo, având mereu cuvinte de laudă la adresa clubului fiindcă i-a întins o mână când până și oltenii lui îl renegaseră.

„N-am trădat Craiova, dar nu am cum să nu fiu recunoscător lui Dinamo. Craiova mă dăduse în judecată și voia să mă lase pe drumuri, Dinamo mi-a dat o casă la vremea aia”, spunea „Minunea Blondă” acum mulți ani într-un interviu acordat Pro Sport.

Potrivit Gazeta de Sud, Balaci fusese internat în stare gravă la spitalul din Craiova, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Acesta ar fi fost resuscitat timp de 30 de minute.

„Mi-a zis un prieten. Am vorbit la Craiova, cu prietenii noștri, care îi țineau lumânarea. Parcă suntem blestemați! Nu știu nimic”, a declarat Sorin Cârțu la TV Digi Sport, care a izbucnit în plâns în direct. Balaci a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști ai României!

„Era acasă cu mama lui, a cazut din picioare! Pe la ora 9 dimineața. SMURD-ul nu a mai avut ce face”, a povestit Nar Ungureanu pentru Gazeta Sporturilor.

7 trofee
a avut Balaci în carieră, 3 campionate ale României și 4 Cupe ale României

Citește și:

Rednic riscă ENORM la primul meci. „Eu cred că și-a pierdut din repere”, a spus un fost antrenor

-->
Previous Cine a suferit mai mult după despărțirea de Dinamo, Bratone sau Clau-gol? Iată răspunsul!
Next Mircea Lucescu povestește despre momentul când l-a adus pe Ilie Balaci la Dinamo: ”Sunt șocat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *