Doi oameni importanți părăsesc Dinamo


Conform informațiilor de pe FANATIK, Mircea Miu a anunțat plecarea sa imediat ce echipa Dinamo s-a întors din Slovenia, unde a avut loc stagiul de pregătire de vară. Următoarea sa destinație va fi Petrolul Ploiești, cu care a mai colaborat în trecut.

Medicul a sosit la Dinamo în vara anului trecut, imediat după retrogradarea echipei în liga a doua. Înainte de asta, a activat la CSM Ploiești și Astra Giurgiu, iar în Emiratele Arabe Unite a lucrat alături de Anghel Iordănescu și regretatul Ilie Balaci timp de un deceniu. Perioada cea mai importantă a carierei sale a fost legată de Astra Giurgiu, cu care a câștigat titlul de campioană, avându-l alături pe antrenorul Marius Șumudică.

„Ne-a anunțat, nu ținem pe nimeni cu forța”, au reacționat oficialii lui Dinamo. Aceștia au pornit acum în căutarea unui nou cadru medical specializat.

Claudiu Tudor, președintele Petrolului, a comentat mutarea pentru GSP.

„Noi ajunsesem la una cord de mai mult timp, l-am dorit de mai multă vreme. Este și ploieștean, ne cunoaștem atât de bine. Dânsul i-a anunțat pe cei de la Dinamo. Am fost de acord ca dânsul să încheie frumos cu cei de acolo, ne-au zis că au nevoie de un doctor pe durata cantonamentului. L-am lăsat. Din punctul nostru de vedere, totul este în regulă.” – Claudiu Tudor, președinte Petrolul

Maseurul a plecat la Ludogorets

Pe lângă medicul Mircea Miu, și maseurul Gabriel Nicolescu a luat decizia de a rezilia contractul său cu Dinamo în zilele recente. Astfel, el se alătură listei membrilor staff-ului care au părăsit clubul.

Anunțul a fost făcut de Cătălin Alexandru, realizatorul Dinamo 7/9, în ediția de marți, 11 iulie a emisiunii PlaySport Live. Și viitoarea destinație este surprinzătoare: campioana en-titre a Bulgariei, Ludogorets.

Citește și:

De ce nu are Denise Rifai nici soț, nici copii: ”Nu s-a întâmplat așa”

Previous Continuă contrele între Iacob și Nicolescu
Next Cu ce calități se mândrește Gabi Glăvan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *