Doi oameni de afaceri importanți și DDB, plan prin care Dinamo poate să scape de Cortacero


Suntem pe 5 ianuarie 2020 și Dinamo în continuare nu are bani în conturi, alții în afara celor pe care i-au virat suporterii echipei din Ștefan cel Mare prin Program DDB. Dar clubul nu va muri în brațele spaniolului. Negoiță a fost informat că dacă clubul va intra în faliment, atunci toate indiciile duc către el pentru că este singurul care ar avea acest interes, ștergând astfel datoriile făcute pe firma Lotus.

Ionuț Negoiță are de încasat creanțe de 850.000 de euro de la Dinamo, prin două societăți pe care le patronează. Conștient că e posibil ca echipa să intre în faliment și să nu mai primească banii, afaceristul de la RIN e dispus să cedeze creanțele pentru mai puțin de 200.000. Nicolae Badea și-a trimis deja un om de încredere în ”recunoaștere”, iar Cluadiu Florică și PCH negociază și ei cu Negoiță. Scopul celor trei doritori este să scape de Cortacero și să pună mâna pe pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo.

Ionuț Negoiță face ce face și tot în prim plan este când vine vorba de Dinamo! Cu toate că i-a cedat acțiunile lui Pablo Cortacero, tot afaceristul de la RIN pare că decide viitorul ”câinilor roșii”. Cum e posibil așa ceva? Două dintre firmele lui Ionuț Negoiță au de încasat creanțe de 850.000 de euro, pe care Pablo Cortacero s-a angajat să le achite în momentul în care a preluat clubul de la patronul grupului RIN Hotels (prin Lotus SRL).

Conștient că spaniolul Cortacero este foarte aproape să ducă Dinamo în faliment, situație în care nu ar mai încasa niciun leu, Negoiță încearcă în perioada următoare să recupereze cât poate din această creanță. Sursele ProSport anunță că afaceristul e dispus să accepte 200.000 de euro. Și astfel apar în această situație trei tabere care vor să pună mâna pe datoriile pe care clubul Dinamo le are către Ionuț Negoiță. Scopul celor trei entități este același: cum Cortacero nu are banii necesari să achite 850.000 de euro, acesta poate fi executat silit, să i se pună sechestru asigurator pe acțiunile deținute la Dinamo și chiar să fie scos la licitație tot pachetul de acțiuni pentru stingerea creanțelor despre care vorbim, scrie Prosport.ro.

Citește și:

Doi fotbaliști importanți au acceptat înjumătățirea salariilor și continuă în Ștefan cel Mare. Se pregătesc alți doi

-->
Previous Un jucător de la Dinamo, în vizorul unui club de Premier League
Next ULTIMA ORĂ Claudiu Florică, declarații despre Dinamo: ”E singura soluție”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.