Doi noi jucători se vor alătura lotului


Dinamo se confruntă cu interdicție de transferuri, dar conducerea clubului este activă în pregătirile pentru sezonul următor. Echipa va avea un început dificil în noul sezon, așa că oficialii depun eforturi susținute pentru a forma un lot competitiv pentru antrenorul Ovidiu Burcă.

Începând de luni, echipa se află în cantonamentul de vară din Slovenia, iar astăzi vor ajunge încă doi jucători acolo. Unul dintre aceștia este Hakim Abdallah (25 de ani), iar sursele de la playsport.ro afirmă că există și un alt jucător care urmează să semneze cu Dinamo în următoarele ore.

Hakim Abdallah este noul atacant adus în echipa „câinilor roșii”. Măsoară 1,87 metri și a jucat recent pentru Excelsior Virton. În trecut, a acumulat experiență și în Luxemburg, precum și în Liga a III-a franceză, la Avranches.

Anunțul clubului

OFICIAL. HAKIM ABDALLAH, LA DINAMO!

Clubul Dinamo 1948 București, prin canalele de comunicare, este foarte încântat să anunțe noul jucător, atacantul Hakim Abdallah! El a ajuns la un acord cu formația din Ștefan cel Mare pe o perioadă de 3 ani, urmând ca înregistrarea să fie efectuată imediat după ridicarea interdicției.

Născut pe 9 ianuarie 1998 (25 ani) în Saint-Leu, Réunion, Hakim Abdallah este un atacant de 1.87m care a evoluat în ultimul sezon la Royal Excelsior Virton, în Challenger Pro League, divizionară secundă din Belgia. Hakim are 10 selecții la naționala Madagascarului. El a fost selecționat inclusiv la Naționalele Under-19 și Under-16 ale Franței.

Îi urăm mult succes lui Hakim, care a bifat vizita medicală și se va alătura lotului aflat în pregătire la Zrece, în Slovenia, sub comanda lui Ovidiu Burcă.

Bine ai venit la DINAMO, Hakim!

Citește și:

Connect-R s-a bătut cu Smiley pentru o femeie. A câștigat al treilea!

Previous Ce mare brand poate deveni sponsor principal
Next Se mai pregătesc încă 3 transferuri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *