Doi MARI steliști, declarații care vă vor surprinde despre Dinamo


Doi mari steliști au uitat de rivalitatea cu echipa din Ștefan cel Mare și au vorbit despre situația prin care trece Dinamo în acest moment. Este posibil să nu vă fi așteptat la un astfel de discurs.

”E surprinzător, Dinamo e echipa mare şi clar, locul ei nu e în play-out, din păcate, s-au întâmplat multe lucruri şi la Dinamo. N-au făcut bine acestei echipe. Îmi doresc ca pe viitor Dinamo să redevină o forţă, trebuie să recunoaştem. Fotbalul românesc fără Dinamo e mai sărac. Trebuie să fie acolo în faţă, să găsească puterea de a reveni, să se bată din nou la câştigarea titlului”, a spus Dorin Goian.

”Din punctul meu de vedere, această remaniere trebuia făcută cu cel puţin 2-3 ani în urmă. Şi m-aş referi chiar şi la un buget de austeritate. Pentru că ei au un centru de copii şi juniori foarte bun. Eu cred că în România, cu un buget de 3 milioane pe care ei îl anunţă pentru anul viitor, cu jucătorii tineri pe care îi au la grupele de copii şi juniori, cu 5-6 jucători de experienţă care ştiu ce înseamnă nivelul Ligii 1, eu cred că Dinamo ar putea să fie în play-off, nu neaparat la retrogradare.” Mirel Rădoi, fost jucător Steaua, fost antrenor FCSB

Citește și:

Ionel Dănciulescu: ”Discut și cu Anamaria Prodan”

-->
Previous Torje, SUPEROFERTĂ dintr-un campionat mai bun
Next Salarii INCREDIBILE pentru unii jucători ai lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *