Doi jucători vin la Dinamo. Unul e portar


Dinamo este obligată să se întărească după ce o întreagă echipă a plecat în iarnă din cauza restanțelor financiare. Marius Nicolae lucrează la acest lucru și spune că săptămâna asta sunt așteptați doi jucători importanți.

”Mai avem nevoie de jucători! Sperăm să reușim săptămâna asta să aducem unul sau doi jucători și să încercăm să arătăm mai bine. Vrem să ne luăm revanșa cu FCSB în meciul de Cupă și sperăm să mai aducem un fotbalist de valoare și bine pregătit până la acel meci (n.r. Dinamo-FCSB, în sferturile Cupei României, se joacă pe 10 februarie).

Iarna e greu să aduci jucători liberi. Dacă sunt liberi din vară, nu ai destul timp ca să îi pregătești. Cine e liber acum e clar că are o problemă. Sau te gândești să împrumuți. Încercăm. Sper ca în două sau trei zile să avem doi jucători noi la echipă. Vrem jucători pe postul de portar și în compartimentul ofensiv.

Nu putem să cerem răbdare pentru că nu avem timp. Din punct de vedere financiar, lucrurile sunt pe un drum bun datorită celor din DDB și a sponsorilor”, a declarat Mario Nicolae.

Citește și:

Reacție oficială a dinamoviștilor după gestul lui Ovidiu Popescu: ”Mister Miyagi. Unde trimitem factura?”

-->
Previous Transferuri de jucători anunțate după derby
Next Planul pentru salvarea lui Dinamo, dezvăluit de Niculae: ”Se chinuie să mute”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.