Doi jucători noi la antrenamentele lui Dusan Uhrin. Cum poate juca cu Craiova


Dinamo merge ceas în Liga 1 și în Cupa României, chiar dacă în prim plan este vânzarea clubului. Dusan Uhrin se asigură să fie atmosfera bună la echipă, conducătorii au plătit salariile pe luna august, fiind doar una restantă în acest moment.

Și sunt mai multe motive de bucurie. Antrenorul Dusan Uhrin a avut astăzi în sfârșit toți jucătorii valizi la antrenament. Diego Fabbrini se antrenează de două zile normal cu echipa, ar putea pleca la Severin, dar cel mai probabil el va rămâne acasă pentru a fi recuperat 100% până la meciul cu CFR Cluj, când sigur va reveni.

Mattia Montini este și el apt acum pentru meci. Cu toate acestea, Dusan Uhrin ar putea să-l prefere pe Slavko Perovic, care are 3 goluri în patru meciuri pentru Dinamo și l-a egalat la reușite pe italian. Antrenorul ceh îl place foarte mult pe sârb, mai ales că el căuta un vârf autentic la echipă. Rămâne de văzut unde va juca Mattia Montini mai departe. Dacă va fi folosit de acum în bandă în locul lui Robert Moldoveanu, sau se va schimba sistemul să joace amândoi, adică Montini să joace în spatele lui Perovic.

Citește și:

Detaliul important dezvăluit astăzi despre Dinamo

Previous Detaliul important dezvăluit astăzi despre Dinamo
Next Rednic îi răspunde lui Negoiță: ”Îl las pe el”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *