Doi jucători foarte importanți care ar putea pleca în iarnă odată cu venirea lui Rednic


Mircea Rednic poate veni cu schimbări mari începând din iarnă la echipa din Ștefan cel Mare. Reforma care se pregătește la Dinamo constituie o veste bună și pentru Gigi Becali. El îi remarcase pe Nistor, „un număr 8 așa cum visez eu”, și pe Salomao, „probabil cel mai bun mijlocaș din campionat”, și ambii păreau intangibili, măcar în perioada următoare, scrie gsp.ro.

Nici Nistor, nici Salomao nu sunt fotbaliști la care Rednic să țină, ambii sunt transferabili pentru mercato din iarnă. Negoiță i-a oferit lui Mircea libertatea de a-și crea lotul pe care-l dorește, cu condiția să se încadreze în bugetul de salarii stabilit de club. Pentru a elibera locuri în echipă și bani pentru salarii, antrenorul de 56 de ani va trebui să sacrifice multe nume în decembrie și în ianuarie.

Salomao, ajuns la Dinamo la recomandarea lui Contra, mai are contract doar până în iunie 2019 și nu vrea să continue și după această dată. Iar Nistor e un tip indisciplinat și tactic, și comportamental, o trăsătură care-l exclude din profilul de fotbalist pe care îl agreează Rednic. Ca și portughezul, Dan are șanse mici să continue cariera la roș-albi sub comanda lui Mircea.

-->
Previous Când va fi prezentat Rednic dacă semnează până la urmă. Soartă: primul antrenament e unde s-a despărțit Clau-gol de echipă!
Next Clauza surpriză din contractul lui Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *