Doi jucători de bază vor lipsi cu FC Voluntari


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, are din nou probleme serioase de lot înaintea partidei echipei antrenate de Claudiu Niculescu, FC Voluntari, de sâmbătă, 26 august, de la ora 21:00, care se va juca pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești.

Chiar dacă nu s-a accidentat nimeni în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, tehnicianul are din nou bătăi de cap din cauza suspendărilor. Sergiu Hanca, marcatorul a trei goluri în acest sezon a luat al patrulea galben, iar fundașul Jose Romera a fost eliminat direct și nu vor putea juca cu echipa din județul Ilfov.

Alin Dudea îi va lua locul spaniolului pe postul de fundaș dreapta și cel mai probabil va juca din nou Costache titular în locul lui Hanca.

„Dudea a jucat bine ca fundaș dreapta în meciul cu Viitorul și ne-a ajutat să câștigăm. Sunt sigur că va avea o evoluție bună și contra celor de la Voluntari. Încă nu știu cine va juca în locul lui Hanca, cel care trebuia să fie titular etapa viitoare”, a declarat Contra la finalul meciului cu echipa din Covasna.

Echipa probabilă cu FC Voluntari:

Penedo – Dudea, Nedelcearu, Katsikas, Steliano Filip – Mahlangu, Paul Anton – Costache, Rivaldinho, Salomao – Nemec

 

-->
Previous INTERVIU EXCLUSIV Busuladzic: ”Vă iubesc, fani dinamoviști!”
Next Un fost atacant dinamovist s-au putea întoarce în Ștefan cel Mare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *