Doi jucători au plecat de la Dinamo


Din cauza restricțiilor privind transferurile, Dinamo se află în imposibilitatea de a aduce jucători și, ca urmare, nu-l va putea păstra pe Alin Șerban, fundașul stânga în vârstă de 20 de ani. Prin urmare, în sezonul următor, tânărul fotbalist va evolua în liga secundă.

Mesajul clubului

MULȚUMIM, ALIN ȘERBAN!

Fundașul în vârstă de 20 ani, împrumutat pentru sezonul 2022-23 de la CS Mioveni, își va încheia, oficial, raporturile contractuale cu Dinamo București la data de 30 iunie 2023.

12 apariții în meciurile oficiale a avut Șerban pentru clubul nostru, fiind parte din lotul care a PROMOVAT Dinamo în Superliga României!

Clubul îi mulțumește pentru devotamentul, spiritul de care a dat dovadă, dar și pentru performanțele obținute și îi urează mult succes în carieră!

Cine îl urmează

Alin Șerban nu este singurul care pleacă. Marius Tomozei (32 de ani), fotbalistul care a fost eliminat din lotul lui Dinamo în această iarnă de către antrenorul Ovidiu Burcă, s-a despărțit acum de club.

În timpul perioadei în care majoritatea acțiunilor erau deținute de Dorin Șerdean, jucătorii au întâmpinat întârzieri de două luni la plata salariilor și au decis să boicoteze antrenamentele. Ovidiu Burcă a organizat o conferință de presă remarcabilă în care a acuzat jucătorii că nu au avut încredere în promisiunile sale. Ca urmare, cinci fotbaliști au fost concediați la acea vreme.

Alin Dudea, Ştefan Fara, Vasile Buhăescu și Bogdan Gavrilă și-au reziliat contractele cu echipa de pe Șoseaua Ștefan cel Mare, iar Marius Tomozei a ales să își onoreze contractul până la capăt. Cu toate acestea, este de așteptat ca el să plece de la Dinamo și cel mai probabil să-și continue cariera în Liga 2, deoarece are mai multe oferte, conform informațiilor de la Fanatik.

Fotbalistul a suferit o accidentare gravă în timpul sezonului 2022-2023, încheiat cu retrogradarea echipei Dinamo, și nu a avut nicio apariție în meciurile echipei în sezonul recent încheiat.

Citește și:

Război civil în Rusia. Prigojin: “În curând Rusia va avea un nou preşedinte”. Putin, vehement

Previous Ricci Grigore, optimist: "Era dezorganizare"
Next Ultimele vești despre revenirea lui Ștefan Radu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *