Doi absenți pentru Oțelul la duelul cu Dinamo


Dinamo e pe val după succesul clar de la Dej, scor 3-0. Băieții lui Ovidiu Burcă sunt cu gândul la promovare, dar vineri au de trecut un obstacol dificil în etapa a treia din play-off-ul Ligii 2. Oțelul Galați vine la București, însă fără două piese de bază.

Oțelul visează la Liga 1 și pentru asta trebuie să se lupte cu Dinamo. În etapa din weekend-ul trecut, gălățenii au câștigat cu CSA Steaua, scor 3-2, meci la finalul căruia fanii au acuzat o regie în favoarea gazdelor. Vineri, Oțelul o va înfrunta pe Dinamo pe stadionul Arcul de Triumf. Distanța dintre cele două echipe este de 4 puncte în favoarea băieților lui Dorinel Munteanu. Antrenorul Oțelului este suspendat și nu poate sta pe bancă. Dorinel a jucat două sezoane la Dinamo, între 1991-1993, în 67 de partide marcând de 27 de ori. În primul an în tricoul alb-roșu a luat titlul de campion. În 2012, chiar a antrenat-o pe Dinamo, fără prea mult succes.

Un alt absent din tabăra Oțelului pentru meciul de vineri este căpitanul Costin Ghiocel, care mai are de ispășit două etape de suspendare. Pe stadion va fi prezent însă Cristian Munteanu, managerul general al gălățenilor. Cu 56 de meciuri la Dinamo și campion în Ștefan cel Mare, Babicu’ vrea să-i supere pe jucătorii lui Burcă.

„Echipa mea e Oțelul, voi da totul pentru această echipă, iar obiectivul e clar. Nu contează împotriva cui joc, din punctul meu de vedere. Am jucat și la Oțelul trei ani, am jucat și la Dinamo vreo opt ani, dar important pentru mine e ca echipa să facă un joc bun și să ne atingem obiectivul pentru acest meci. Așteptăm cu încredere partida. Consider că această partidă ar fi trebuit să aibă loc în Liga 1. Păcat, sunt două echipe importante, de tradiție în fotbalul românesc, e păcat că se întâlnesc în Liga 2”, a declarat Munteanu pentru gsp.ro.

Citește și

Consumul de carburant al bugetarilor, pus sub control GPS

 

 

Previous Antrenorul care a bătut palma cu Dinamo
Next Noii acționari, criticați: ”Doar pe hârtie”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *