Doar unul semnează, momentan. De ce a plecat Mustoe + porecla lui Christovao


Mircea Rednic are meci greu mâine cu Hermannstadt, prin prisma psihologică a duelului, fiindcă doar două puncte despart cele două formații, cea a lui Vasile Miriuță fiind pe loc de baraj. Antrenorul a mărturisit astăzi că nu se simte apăsat de situația, el spunând în mai multe rânduri că Dinamo trebuie să se lupte pentru event, pe care-l are în vizor în sezonul viitor. A vorbit și de situațiile lui Elvis Kabashi și Facundo Mallo.

”Este un meci foarte important. E greu fără Dinamo în play-off, și presa are de suferit, nu doar noi. Asta e, a fost greșeala noastră.

Chiar dacă avem o problemă medicală cu Daniel Popa, care e la tratament. Toți sunt apți, inclusiv cei reveniți de la națională. Linas și Naser nu s-au antrenat ieri cu echipa, dar vor face de azi.

Dacă vor semna cei doi veniți în probe? Elvis cred că da. A semnat ieri, așteptăm azi rezultatele medicale și va intra în programul echipei.

Christovao a fost un mic ”cireșar” până și-a rezolvat cu viza, cu pașaportul, în Angola, în Olanda.

Lucrurile au fost foarte clare în situația lui Mustoe. Noi am acceptat condițiile lor, ei pe ale noastre. Au avut o șansă, a depins doar de ei. Ei n-au jucat 3-4-5 luni,  nu puteam să aștept. Nu știu dacă vor mai veni alți jucători. Ce s-a întâmplat? Au venit 14, au plecat doi care n-au creat concurență! Atât. 7.000 cu 5.000 egal 12.000 de euro. S-a ajustat bugetul”.

Citește și:

Rednic se amuză pe seama situației lui Nistor și-i dă un sfat lui Contra

Previous Pe cine ar readuce Rednic la Dinamo: ”Aș încerca...”
Next Rednic se amuză pe seama situației lui Nistor și-i dă un sfat lui Contra

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *