Dispută între foști dinamoviști ”afară”. Unul a marcat la debut și-a învins cu 3-0


Așa cum ați observat și din postările anterioare, urmărim și evoluția jucătorilor care au trecut prin Ștefan cel Mare, mai ales cei ce au fost apreciați și au lăsat ceva în urmă la Dinamo. Iar în acest week-end, doi foști fotbaliști din istoria recentă a clubului au început campionatul în Kazahstan la noile lor grupări.

May Mahlangu nu s-a adaptat la Ludogoreț, multipla campioană a Bulgariei, nu a vrut să revină la Dinamo pe un salariu modic, de 5.000 de euro, așa că a ales să meargă la Ordabasy. Mijlocașul, despre care se spune că era esențial la mijlocul terenului și pe care Ionuț Negoiță a încasat 500.000 de euro în august 2018, a marcat ieri un gol în prima etapă cu Șahtior Karagandy în victoria cu 3-0. Sud-africanul a celebrat dansând după reușita sa, mai ales că ajunsese la echipa secundă a lui Ludogoreț la finele lui 2018.

Mahlangu s-a reîntâlnit cu Ivan Pesic, croatul care a fost integralist la Șahtior, dar care nu a putut să-și ajute mai mult echipa. Golurile au fost marcate în ultimele 20 de minute. Astăzi, după ce-a câștigat duminica trecută Supercupa internă, Dorin Rotariu va începe și el campionatul la kazahi, în meciul pe care Astana îl va disputa acasă cu Aktobe.

Citește și:

A deschis scorul, dar nu a învins. Și Isăilă a sărit de pe bancă de bucurie

-->
Previous Gabi Enache le plânge de milă ”câinilor”
Next A deschis scorul, dar nu a învins. Și Isăilă a sărit de pe bancă de bucurie

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *