Diseară, ultima repetiție înainte de Bilbao. Echipa probabilă


Dinamo joacă diseară, de la ora 21:00, contra celor de la FC Botoșani, pe Național Arena. Roș-albii au programată o repetiție generală înaintea duelului de joi cu Athletic Bilbao, chiar după ce Cosmin Contra a fost în Belgia pentru a-i vedea live la lucru pe basci, în amicalul cu FC Brugges (2-0).

Moldovenii de la Botoșani au pus mari probleme în runda inaugurală a Ligii 1 lui CFR Cluj (1-1), iar Contra nu a omis acest lucru. A dorit să discute cât mai puțin despre Bilbao, ci a cerut concentrare pe partida cu Botoșaniul. Adversarul din primul său meci ca antrenor al lui Dinamo, în lupta contracronometru de atunci pentru play-off, pe care ”câinii” l-au învins cu greu și cu emoții, scor 1-0. ”Sunt incomozi, mi-aduc aminte de acea partidă din primăvară, trebuie să intrăm umili pe teren și să câștigăm”, a spus antrenorul.

Nu se estimează surprize mari în formula de start după 3-0 cu Juventus București. Doar Nascimento ar putea să-i ia locul lui Busuladzici, însă nu este nimic cert. Iar cei ce n-au jucat în prima etapă, Paul Anton și Juan Angel Albin, au toate șansele să fie în lotul de 18 pentru diseară. Singura absență este Maxi Oliva, care are nevoie de două săptămâni de pauză din cauza unei leziuni fibrilare. Steliano Filip este în continuare la echipă, Contra a cerut liniște în jurul lui, afirmând că discuțiile pentru un eventual la transfer fie la Dinamo Kiev, fie la altă grupare, îi pot face rău fundașului stânga.

Dinamo, echipa probabilă:

Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, Filip – Hanca, Mahlangu, Nascimento, Salomao – Nemec, Rivaldinho.

Rezerve: Brănescu, Marici, Dudea, P. Anton, Albin, Costache, Bumba

 

-->
Previous INTERVIU Dan Capatos: "Contra mi-a schimbat starea de spirit”
Next Athletic Bilbao a trimis lista la UEFA pentru Europa League

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *