Discuții avansate pentru vânzarea clubului


Dinamo începe să aibă din nou probleme financiare, de aceea este nevoie cât mai rapidă de un investitor la echipă.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, a anunțat că există potențiali investitori interesați de Dinamo, iar stadiul negocierilor a depășit pragul de ”simple discuții”. Administratorul judiciar a transmis că potențialii investitori sunt ”oameni foarte serioși”, cu putere financiară și care au experiență în sport.

”Sunt foarte optimist că va veni un investitor. Mă ocup în principal de această problemă. Nu le mai pot considera simple discuții, alte amănunte nu vă pot da. E vorba despre niște oameni foarte serioși, cu resurse, și îmi pun mari speranțe că vom concretiza ceva.

Mă încânta modul în care dumnealor pun problema în privința potențialelor performanțe ale lui Dinamo. E vorba de oameni cu experiență în domeniul sportiv. Va fi foarte bine pentru Dinamo dacă vor veni. Nu e condiționată venirea dumnealor de rămânerea în Liga 1, dar ar fi un atu rămânerea în Liga 1.

N-am stat la masă cu oricine, am stat la masă cu diferiți oameni care au vrut la Dinamo. I-am verificat și i-am ignorat pe cei pe care am simțit că nu sunt ce trebuie cu Dinamo”, a anunțat Răzvan Zăvăleanu, la Digi Sport Special.

Citește și:

Zăvăleanu: ”Ei sunt cu banii la zi”. Detalii

-->
Previous Unde vrea să joace Dinamo barajul
Next Echipele probabile la Botoșani-Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.