Discuții avansate cu Gabi Răduță


-->
Dinamo se află în discuții cu Gabi Răduță, iar fostul fotbalist este foarte aproape de o revenire la conducerea centrului de copii și juniori al „câinilor”.

Potrivit surselor ProSport, tratativele dintre tehnician și conducerea „alb-roșiilor” sunt într-un stadiu avansat, iar sosirea lui Răduță în „Ștefan cel Mare” ar putea fi o chestiune de zile.

Antrenorul în vârstă de 54 de ani este liber de contract din luna mai, atunci când a decis să se retragă din proiectul pus la cale la Academia Rapid.

Despărțirea lui Răduță de clubul din Giulești nu a avut loc în cei mai buni termeni, fostul atacant părăsind Rapidul cu scandal, în urma unei neînțelegeri cu Vasile Maftei. Cei doi au colaborat timp de un sezon, însă la finele stagiunii recent încheiate, așa cum a dezvăluit ProSport, Răduță a ales să-și dea demisia după ce a concluzionat că are viziuni diferite față de fostul fundaș.

În urmă cu trei zile, patronul giuleștenilor, Victor Angelescu, a fost prezent la emisiunea ProSport Live, unde a confirmat motivul despărțirii de Răduță. Omul de afaceri a confirmat faptul că Vasile Maftei beneficiază de tot sprijinul din partea conducerii.

„Noi i-am dat lui Vasile (n.r. Vasile Maftei) această responsabilitate. El a fost cel care l-a propus pe Gabi Răduță și a vrut să fie lângă el. Cel care se ocupă și în care avem încredere 100%. Au fost anumite divergențe, probabil vedeau lucrurile diferit și s-a luat această decizie. Noi îi mulțumim pentru ceea ce a făcut la echipă. Vasile Maftei este șeful academiei, noi avem mare încredere în el. Eu nu știu să fi avut loc vreo ceartă, au fost discuții în contradictoriu”, a declarat Victor Angelescu, la emisiunea ProSport Live.

Citește și:

Cum arată noul echipament al ”câinilor”. Anunț important la Dinamo

Previous Primele reacții după Progresul-Dinamo
Next Două scenarii posibile la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *