Discuție între Steliano Filip și Mircea Rednic


Mircea Rednic a avut o discuție privată cu Steliano Filip, iar fostul internațional nu doar că se antrenează cu echipa, dar va face parte din lotul lui Dinamo pentru meciul cu Clinceni.

Mircea Rednic încearcă să pregătească în liniște „duelul suferinței” cu ultima clasată, Academica Clinceni.

În acest moment, confruntarea cu ilfovenii lui Ionuț Chirilă este vitală pentru Rednic și compania.

„Puriul” are o atmosferă cât se poate de calmă în condițiile perioadei întunecate parcurse de Dinamo. Ca să lămurească situația cu Steliano Filip, tehnicianul a avut o discuție în particular cu acesta.

Conform surselor GSP.ro, Rednic și fotbalistul au avut o conversație în care și-au spus față în față tot ceea ce aveau de zis. La capătul ei, jucătorul nu doar că se poate antrena normal alături de coechipieri, dar va face parte din nou din lotul echipei pentru etapa cu Clinceni! Aceasta după ce a fost spectator cu FCU Craiova.

Rednic a precizat public săptămâna trecută nemulțumirile elevului său, de aceea și-a impus punctul de vedere în fața lui. Ca o lecție, așa cum s-a întâmplat și cu Deian Sorescu înainte.

Nici Sorescu nu a fost mulțumit de atribuțiile tehnico-tactice atribuite de antrenor, dorind să evolueze ca fundaș dreapta pentru a reveni la națională, doar că „Puriul” a hotărât ca Deian să joace mai avansat. Iar jocul bănățeanului s-a îmbunătățit, a marcat un gol în ultimele două runde în care a evoluat în compartimentul ofensiv, redevenind un om important pentru Dinamo.

A fost un incident legat de niște dorințe ale lui Filip și am decis că este mai bine ca el să nu facă parte din lot. E spre binele lui și spre binele echipei. Mi-a zis că poate juca doar fundaş stânga. Ei cred că s-au născut titular
– Mircea Rednic, antrenor Dinamo, în urmă cu o săptămână

Citește și:

O comoară de stațiune lângă Sfântu Gheorghe

-->
Previous Ultimatum în Ștefan cel Mare: ”E decisiv”
Next Dinamoviștii, obligați să anuleze deplasarea la Giurgiu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *