Discursul de adio? Declarații TARI ale lui Niculescu după înfrângerea cu Dinamo


Claudiu Niculescu a suferit o înfrângere dureroasă în fața lui Dinamo, 2-4, și pare că se așteaptă să fie demis în curând de la cârma echipei FC Voluntari.

”E o întâmplare. Am început să facem cadouri. Ne-au taxat. Ceea ce am spus să nu facem, am făcut, noi le-am dat mingea, au jucători buni în față. Le atrag atenția că am avut atâtea șanse. Iată că vorbele mele s-au adeverit. Trebuie să ne uităm la noi, nu la adversari, arătăm jalnic în multe momente. Este deranjant, rușinos, umilitor. E a doua umilință pe care o trăiesc în cele două luni de zile. Nu-mi găsesc cuvintele, supărarea este foarte mare și trebuie văzut ce e de făcut în continuare. E o înfrângere și îmi asum.4

Da, cred că aș putea fi demis. Acum la cald n-aș vrea să spun foarte multe lucruri, de demisie, de demitere, nervii sunt întinși la maxim. O să am o discuție cu conducerea clubului, dacă așa se consideră nu e nicio problemă, mi-au oferit o șansă anul trecut să revin în Liga 1, am făcut două performanțe foarte mari, am trăit prea mult din ele, am atras atenția din vară că adversarii ne vor trata altfel, mi-e destul de greu să găsesc cuvintele, o să merg acasă, o să analizez. Eu am încredere că aș putea să redresez echipa, au fost multe probleme și de accidentați și de suspendați”, a declarat fostul atacant dinamovist.

-->
Previous Antrenor de PLAY-OFF. Bratu, discurs excelent după victorie. Ce se întâmplă cu Torje
Next BOMBĂ Cine l-ar putea înlocui pe Claudiu Niculescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *