Discurs senzațional al lui Igor Surkis: ”Nu vă opriți”


S-a vorbit despre frații Surkis că ar putea să vină în viitor și la Dinamo București, dar ei fac deocamdată o treabă excelentă la Kiev sub bagheta magică a lui Mircea Lucescu. Il Luce a cucerit titlul, având 13 puncte avans după 5-0 cu Inhuleț cu trei etape înainte de final, a câștigat Supercupa și poate realiza hat-trick-ul dacă ia și Cupa, pe 13 mai, în finala cu Zoria.

Iar Igor Surkis a avut un discurs senzațional pe care ar trebui să-l aibă orice conducător de fotbal care-i oferă încredere totală unui antrenor, chiar și când acesta este contestat. De un astfel de om are nevoie și Dinamo pentru a fi condusă eficient din punct de vedere sportiv.

”Doar un orb nu ar vedea ce a făcut Lucescu aici, cum a transformat echipa. Mi-am asumat un risc numindu-l pe Mister, însă riscul a fost justificat. Îi sunt recunoscător. Sper să-l țină Dumnezeu sănătos!”.

Le-a vorbit și fotbaliștilor, în vestiar. „Vă mai amintiți ce v-am spus când l-am prezentat pe Mister? «Dacă nu învingeți nici cu un asemenea antrenor, atunci mai bine vă retrageți!». Ați crezut în el și, cel mai important, el a crezut în voi. A ridicat nivelul atât de sus încât mulți dintre voi nici nu înțelegeți cum ați putut crește în numai opt luni. Vreau să nu vă opriți!”.

A anunțat că Lucescu va fi și sezonul viitor la Kiev. „Sunt sigur că va rămâne. Mai are contract. Nu am nicio îndoială. El a construit această formație. E timpul să țintim spre Europa”.

Citește și:

Avertismentul apocaliptic al lui Ciprian Marica: ”Ajunge”

-->
Previous Avertismentul apocaliptic al lui Ciprian Marica: ”Ajunge”
Next Țălnar a găsit un alt investitor. Implicarea lui Săpașu în aducerea lui Cortacero

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *