DISCURS DUR al unui dinamovist pentru Rednic: ”Dumnezeu nu doarme”


Dinamo a terminat sezonul pe locul 11, cu 22 de puncte, cu 3 mai puține față de Hermanstadt, echipa fostului antrenor al ”câinilor”, Vasile Miriuță. Fostul portar al lui Dinamo, Cristi Munteanu, a explicat ce crede el că s-a întâmplat de Mircea Rednic a avut rezultate atât de proaste în acest mandat în Ștefan cel Mare.

“În acest an, Dinamo a avut un joc mediocru, submediocru. Şi cu Rednic, şi fără Rednic… Dinamo are clar echipă de play-off, dar nu ştiu ce frământări au fost acolo, ce s-a întamplat, de ce nu merg lucrurile. Rednic a ajuns deja la 11-12 meciuri, a mers 1-2-3 etape să dea vina pe alţii. Din mişcările pe care el le face, e clar! Eu mi-am dat seama că el pregăteşte sezonul viitor. Eu zic de o lună că sezonul ăsta e terminat. Rednic nu a abordat de la început cum trebuie, nu a avut speech-ul ca să-i facă să joace.

Poţi să spui orice, dar nu că Rednic nu a preluat o echipă de la Bratu, nu de la Niculescu, care să nu fie de play-off. Dacă mai pui şi experienţa lui, şi valoarea lui de antrenor… Discursul lui a fost prost de atunci, şi-a pierdut vestiarul, iar meciul cu Craiova a fost un foc de paie. E o prostie asta cu blat cu Craiova. Craiova se bate la campionat şi face blat ca să ia 3 goluri de la Dinamo? E o tâmpenie!

Cred că va avea răbdare Negoiţă cu el, pentru că nu-şi permite să-l demită şi pe el. Nu se va bate la retrogradare, dar va fi la fel ca în sezonul trecut. Rednic trebuie să deschidă acum ochii bine, ca să vadă ce face. Să-şi formeze lotul pentru sezonul viitor. Să pregătească lotul şi să se bată, frate, la campionat, la primele trei locuri!“, a declarat Cristi Munteanu pentru Pro X.

El a mai dezvăluit un motiv.

“Mai e şi faptul că Dumnezeu nu doarme şi probabil că a fost o palmă şi pentru ce i-a făcut lui Claudiu Niculescu. Te gândeşti şi la asta, le pui pe toate în calcul. Pentru că Rednic a greşit, el trebuia sa vină la Dinamo în momentul în care se termină turul sau în iarnă. Punct! Mai ales că era Claudiu Niculescu, un fost jucător de-al lui. El nu trebuia să accepte. Nu e normal, mă, la valoarea ta, că eşti Rednic! Şi ai şi un lot de play-off! Nu ai de primele trei, dar de play-off îl ai clar. Nu i-a ieşit, nu a găsit speech-ul bun, nu a fost inspirat”, a adăugat fostul portar al lui Dinamo pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Țucudean dezvăluie: ”Eram trei dinamoviști în lot și am plecat toți trei”. De ce nu s-a întors la Dinamo

-->
Previous Țucudean dezvăluie: ”Eram trei dinamoviști în lot și am plecat toți trei”. De ce nu s-a întors la Dinamo
Next Primul nume pe lista de achiziții a lui Mircea Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *